Fotbal intern

Bogdan Vintilă a vorbit cu Gigi Becali despre plecarea de la FCSB! Anunță surprize în primul 11. “Orice jucător poate apărea pe teren!”

29.11.2019 | 11:29
Bogdan Vintila a vorbit cu Gigi Becali despre plecarea de la FCSB Anunta surprize in primul 11 Orice jucator poate aparea pe teren
ADVERTISEMENT

Bogdan Argeș Vintilă a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre meciul cu FC Voluntari, situația în care se află Cristi Manea, Ionuț Vînă și Harlem Gnohere și modul în care au reacționat jucătorii săi după eșecul cu Astra Giurgiu. Mai mult, antrenorul a comentat în legătură cu o posibilă plecare a sa de la vicecampioana României și decizia FRF de a-l numi selecționer pe Mirel Rădoi.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 6.75 este cota pentru o victorie a ilfovenilor. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă a vorbit cu Gigi Becali despre plecarea de la FCSB

”Ne aflăm în fața unei serii de jocuri foarte importante. Trebuie să strângem rândurile și să obținem maxim din cele 5 meciuri care au rămas în acest an. Am observat că jucătorii sunt foarte concentrați și foarte montați după ultimul rezultat și asta mă bucură pentru că avem nevoie să legăm încă o serie fără înfrângere. Suntem pregătiți și conectați.

Sunt 3 jocuri în 7 zile și e posibil ca orice jucător să apară în teren. Am un lot numeros cu jucători buni. Rămâne să știm să gestionăm și refacerea din timpul jocului. E o provocare să jucăm 3 meciuri în 7 zile. O să abordăm meciul la victorie. Simt că jucătorii sunt concentrați. Meciul cu Astra l-am dominat din punct de vedere al statisticilor, dar rezultatul nu a fost ok.

ADVERTISEMENT

Nu mă supără criticile, ci mă ajută. Trebuie să fim realiști. Am pierdut un joc. Nu sunt foarte încântat de numărul de laude și nici nu mă deranjează nici să fiu criticat. Jucătorii nu au fost altfel pentru că și atunci când am câștigat am făcut greșeli și le-am corectat. Acum au conștientizat că tot ce le spuneam a fost pentru binele lor. Trebuie să gestionezi bine momentul după o înfrângere”, a spus Bogdan Vintilă.

Conferință de presă Bogdan Vintilă!

#liga1 #etapa18 #voluntarifcsbBogdan Vintilă înainte de meciul cu FC Voluntari.

Gepostet von FCSB am Freitag, 29. November 2019

Manea și Vînă ar putea apărea în primul 11 al FCSB-ului

..despre cum alege primul 11: ”Lotul se face în funcție de adversar, de strategia pe care vrei să o abordezi la acel joc. În zona centrală am mulți mijlocași și este posibil ca Vînă să apară în aceste trei meciuri. Manea va juca și el. Va primi șansă, dar o să vedem până mâine. Manea este un jucător bun și e posibil să joace în aceste trei meciuri. O să vedem mâine. 

ADVERTISEMENT

Am mulți jucători în zona centrală și trebuie să le dau șanse tuturor. Aleg în funcție de randamentul loc, de modul cum vreau să atac echipa adversă. Sunt foarte multe particularități luate în calcul. Poate să joace foarte bine și să nu se antreneze toată săptămâna bine… ”

…despre zvonurile că ar putea fi demis de la FCSB: ”Suntem la FCSB și suntem în prim plan. Îți asumi anumite riscuri și presiuni care câteodată sunt artificiale. Se poate orice. Patronul mi-a spus că nu sunt probleme și să îmi văd de treabă. Nu e vorba de a primi asigurări. Nu îți asigură nimeni nimic de azi pe mâine. Important este să ai rezultate și restul o să vedem. Ce este sigur în ziua de azi?”

ADVERTISEMENT

…despre Harlem Gnohere: ‘A avut două zile pauză și a intrat în antrenament normal. Ne-a recunoscut pe toți. Mai știe să dea și goluri.”

…despre Mirel Rădoi: ‘Eu îi urez mult succes lui Mirel. Cunoaște fotbalul românesc și deciziile sunt în totalitate ale lui. Nu sunt în măsură să spun dacă vor fi mulți jucători de la noi la națională. Este problema selecționerilor. Nu am discutat cu jucătorii despre Mirel Rădoi. Vă spun sincer. O să vedem dacă e soluția potrivită. Este un antrenor bun, îmi place. Nu știi niciodată ce se întâmplă în viață. Mai sunt outsideri d-ăștia. Eu mă consider un antrenor normal care vrea să muncească.”

Nu-l lasă pe Mihai Pintili să se retragă

…despre Mihai Pintilii: ”Pintilii se antrenează cot la cot cu ceilalți coechipieri. E posibil să îl vedeți pe teren. Eu nu mă duc să întreb jucătorul dacă joacă sau nu. Am discuții cu el și îi spun că echipa are nevoie de el. El e jucător la dispoziția mea. Are contract cu noi. Mie nu mi-a zis că vrea să se lase și nici nu are cum să zică asta pentru că e o decizie foarte grea. Decizia numai el poate să o ia când încheie contractul cu clubul.”

 

ADVERTISEMENT