Fotbal intern

Bogdan Vintilă anunţă că Andrei Miron poate fi titular cu Chindia: “Este bine pregătit”. Cum scuză forma slabă a lui FCSB: “Am avut 26 de şuturi”

21.02.2020 | 11:20
Bogdan Vintila anunta ca Andrei Miron poate fi titular cu Chindia Este bine pregatit Cum scuza forma slaba a lui FCSB Am avut 26 de suturi
ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă a susţinut o conferinţă de presă în această dimineaţă, înainte de meciul cu Chindia Târgovişte de mâine seară. Antrenorul lui FCSB a vorbit despre rezultatele slabe ale echipei, dar şi despre situaţia noilor transferuri.


(P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1.90 este cota pentru „gol Florinel Coman”. Vezi aici toate cotele!


Bogdan Vintilă anunţă că Andrei Miron poate fi titular cu Chindia: “Este bine pregătit”

Vintilă a anunţat că Miron, noul venit de la Botoşani, poate face pereche cu Bogdan Planic în centrul defensivei chiar după doar câteva zile alături de echipă: “Lotul a fost completat cu doi jucători, cu Adi Petre şi Andrei Miron, ei dau consistenţă lotului. Miron poate intra mâine, este bine pregătit, este la standarde foarte bune. Adi este un atacant central, dar poate juca orice post, este un jucător inteligent şi ne va ajuta.

ADVERTISEMENT

Nu ne interesează ce se întâmplă la Craiova – CFR, totul depinde doar de noi.  CFR – Sevilla a fost la fel ca meciul lor cu noi, diferenţa a fost că ei au marcat. De ce să regret că Manea a plecat? Poate i se potriveşte mai bine stilul celor de la CFR”.

Vintilă a vorbit despre forma slabă a echipei: “Am avut 18 şuturi cu Clinceni şi 8 cu Dinamo”

Tehnicianul lui FCSB a prefaţat meciul cu Chindia de mâine şi a încercat să vorbească şi despre forma slabă a echipei: “Trebuie să câştigăm mâine pentru a se linişti apele. Consider că este un meci greu, am câştigat greu şi în tur. Chindia este o echipă bătăioasă, cu un antrenor agresiv ca temperament.

ADVERTISEMENT

Totul depinde de noi însă. Trebuie să devenim din ce în ce mai buni, că avem valoare, s-o punem în practică, cu atitudinea potrivită. Trebuie să batem pentru suporteri, pentru cei care cred în echipa noastră.

Jucătorii au realizat momentul pe lângă care au trecut, un moment bun. Acest duş rece trebuie să ne trezească pentru că avem o echipă foarte valoroasă.

ADVERTISEMENT

Am avut rezultate bune, dar acum nu avem eficienţă. Cu Clinceni am avut 18 şuturi la poartă şi cu Dinamo am avut vreo 8. Am pierdut doar când jucam în 10, şi cu CFR, dar şi cu Dinamo”, a completat Vintilă.

De asemenea, antrenorul roş-albaştrilor a anunţat şi că Ionuţ Panţîru va reveni la antrenamente: “Imediat după meciul cu Chindia va fi apt, se va antrena alături de echipă”.

ADVERTISEMENT