Fotbal intern

Bogdan Vintilă are mână liberă la FCSB: “Dă cu ei de pământ, scoate-i din echipă pe Popa, Tănase şi Coman. Manea va juca doar când va fi 100%”

22.10.2019 | 13:06
Bogdan Vintila are mana libera la FCSB Da cu ei de pamant scoatei din echipa pe Popa Tanase si Coman Manea va juca doar cand va fi 100
ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă a schimbat lucrurile în bine la FCSB şi a reuşit victorii importante în ultimele meciuri cu Viitorul sau Craiova, plus remize cu CFR Cluj şi Dinamo. Gigi Becali i-a dat mână liberă antrenorului să ia orice decizie dacă fotbaliştii au reacţii nepotrivite, cum a avut Adi Popa după meciul cu Chindia Târgovişte, sau dacă nu se antrenează la capacitate maximă, cazurile Florin Tănase sau Florinel Coman.

Bogdan Vintilă are mână liberă la FCSB: “Scoate-i din echipă”

Popa s-a arătat nemulţumit după victoria de duminică pentru că a ajuns a 5-a sau a 6-a opţiune pe postul său. În această dimineaţă, Gigi Becali a dezvăluit că a avut o discuţie cu jucătorul şi că Vintilă poate să-l scoată şi din echipă dacă aşa consideră: “Am vorbit cu Popa şi i-am zis că nu sunt supărat pentru declaraţii, că eşti un jucător consacrat. Am avut o convenţie cu el, joacă cine este cel mai bun. Dar dacă tu faci o cursă şi oboseşti că ai 3 kilograme în plus nu e bine. Nu, că nu am, aşa spune. Mie nu-mi trebuie cântar, văd din ochi. Are mai multă siguranţă acum, nu mai e bezmetic.  Nu m-am supărat că a câştigat meciul, a dat centrare direct pe cap lui Gnohere. E 70% din gol.

ADVERTISEMENT

Eu am o relaţie specială cu Popică, sunt prieten cu ei care au făcut performanţă pe vremuri. I-am zis lui Vintilă să dea cu el de pământ, tu faci ce vrei cu el. Scoate-l, nu mă interesează, tu eşti profesorul, tu eşti pedagogul. Tu fă-ţi meseria, dă-l afară. Pe prietenii mei, pe Tănase, pe Coman, dă-i afară dacă nu se antrenează bine. Tănase este un băiat cu bun-simţ. Dar el îşi dă viaţa pe teren, rezolvă jocul, munceşte mult, este un ceas al echipei. Sau dacă vrea atacant stânga, dar e Coman acolo şi e mai bun. Poate juca inter stânga sau al doilea atacant”, a spus patronul lui FCSB la Pro X.

Cristi Manea a evoluat puţin la FCSB de la venirea la echipă. Sursa foto: Sportpictures.ro
Cristi Manea a evoluat puţin la FCSB de la venirea la echipă. Sursa foto: Sportpictures.ro

De ce nu joacă Cristi Manea la FCSB

Cristi Manea a semnat cu FCSB la începutul lui septembrie, dar a evoluat foarte puţin până acum. Becali a anunţat de ce nu joacă mai mult fundaşul roş-albaştrilor, tot după o discuţie avută cu Bogdan Argeş Vintilă: “Nu este vina mea că nu joacă Manea. Vintilă mi-a spus că nu poate să schimbe un fundaş dreapta în timpul meciului, să nu piardă o schimbare. Mi-a spus că Manea va juca atunci când va fi 100% să joace 90 de minute. Nu mă bag aici. Doar la Coman, la Moruţan, la Oaidă, acolo mă interesează”, a concluzionat latifundiarul.

ADVERTISEMENT
Tags: