Fotbal intern

Bogdan Vintilă atrage atenția după înfrângerea cu Dinamo: „Trebuie să fim mai uniți, să nu mai fim individualiști!”. VIDEO

16.02.2020 | 22:50
Bogdan Vintila atrage atentia dupa infrangerea cu Dinamo Trebuie sa fim mai uniti sa nu mai fim individualisti VIDEO
ADVERTISEMENT

Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul FCSB-ului, a fost dezamăgit de prestația elevilor săi după derby-ul cu Dinamo și speră ca la următoarele meciuri vicecampioana României să-și revină la forma pe care a avut-o înainte de pauza de iarnă.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia: 1,30 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă atrage atenția după înfrângerea cu Dinamo

Bogdan Vintilă atrage atenția după înfrângerea cu Dinamo (1-2) și speră ca elevii săi să-și revină cât mai repede: „Conduceam jocul, dar ei au avut o execuție formidabilă din lovitură liberă, după am primit și eliminarea.

Este o presiune probabil greu de gestionat și mă gândeam că trebuie să fim mai uniți și să ne gândim să nu mai fim individualiști, pentru că la acest aspect Dinamo ne-a bătut astăzi”.

ADVERTISEMENT

Posted by Fanatik.ro on Sunday, February 16, 2020

Fiecare jucător își dorește să arate că este cel mai bun

Bogdan Vintilă speră ca elevii săi să fie mai uniți și a mulțumit galeriei pentru suportul pe care l-au avut: Fiecare jucător își dorește să arate că este cel mai bun și de aici ne-a dispărut jocul colectiv.

I-am și rotit cu acordul lor, dar sper că am înțeles că după acest joc trebuie să fim mai concentrați. Trebuie să șutăm mai mult la poartă, dar nu am cum să le reproșez efortul depus”.

ADVERTISEMENT

„Putem să remontăm în campionat, dar totul depinde de noi. Trebuie să fim mai uniți, alături de suporteri, pe care țin să-i felicit pentru ce au făcut astăzi”, a încheiat Bogdan Vintilă.

  • 47 de ani a împlinit Bogdan Vintilă pe 27 februarie