Fotbal intern

Bogdan Vintilă, cerință specială pentru jucătorii săi înainte de Botoșani-FCSB. “Să uităm ce a fost până acum!” Declarație surprinzătoare. “M-am bucurat că a câștigat CFR!”

08.11.2019 | 11:16
Bogdan Vintila cerinta speciala pentru jucatorii sai inainte de BotosaniFCSB Sa uitam ce a fost pana acum Declaratie surprinzatoare Mam bucurat ca a castigat CFR
ADVERTISEMENT

Bogdan Argeș Vintilă a susținut o conferință de presă înaintea meciului pe care FCSB îl va disputa duminică, 9 noiembrie, de la ora 20.30, împotriva celor de la FC Botoșani, pe Stadionul Municipal, în etapa a 16-a din Casa Pariurilor Liga 1, LIVE VIDEO pe FANATIK.

Bo

Antrenorul vicecampioanei României a anunțat că nu are probleme de lot și speră ca jucătorii săi să fie concentrați și echilibrați la partida cu FC Botoșani pentru a nu se repeta povestea din tur, atunci când moldovenii au câștigat cu 2-0. Mai mult, Bogdan Argeș Vintilă a comentat în legătură cu plecările și venirile de la FCSB, starea de sănătate a lui Mihai Pintilii, decizia lui Narcis Răducan de a pleca de la formația roș-albastră și despre modul în care Alexandru Tudor contribuie la evoluțiile echipei. Asta nu e tot! Fostul portar a recunoscut că s-a bucurat că CFR Cluj a învins-o pe Rennes, scor 1-0, și este aproape de o calificare în primăvara europeană.

ADVERTISEMENT

“Suntem în fața unui joc extrem de dificil, cu o echipă care joacă un fotbal ofensiv. Ne dorim ca la finalul celor 90 de puncte să reușim să câștigăm cele 3 puncte. Trebuie să formăm un prim 11 care să pună probleme echipei FC Botoșani. Trebuie să fim echilibrați și să uităm ce a fost până acum și să ne concentrăm pe ce avem de făcut de acum înainte. Primul pas este jocul de mâine seară. Nu există presiunea play-off-ului, ci presiunea rezultatului. Nu avem probleme de lot! M-am uitat la meciul din tur și am văzut ce trebuie să corectăm. Orice echipă este de bătut în momentul de față, dar FC Botoșani e o echipă care poate pune probleme”, a spus Bogdan Argeș Vintilă la conferința de presă.

Bogdan Vintilă înainte de partida cu Fotbal Club Botoșani!⚽️❤️?

Gepostet von FCSB am Freitag, 8. November 2019

…despre Narcis Răducan: “Nu mă așteptam! E problema lui. Eu m-am înțeles foarte bine cu el și orice despărțire este grea. Sunt discuții despre care nu vreau să vorbesc, nu vreau să divulg nimic. Nu sunt eu cel care trebuie să spună ce oameni trebuie să vină. Este nevoie de o persoană care trebuie să fie alături de echipă. Nu știu ce să spun. Este politica clubului. Punct!”

ADVERTISEMENT

…despre Alexandru Tudor: “Este parte din club. Nu știu ce înțelegeți prin mâna dreaptă a patronului. E un prieten bun. Domnul Tudor este un om normal, simplu și poate este neînțeles de multă lume. Eu mă înțeleg foarte bine cu el. Domnul Tudor face parte din staff. Așa cum există un antrenor secund, un preparator fizic… eu am considerat că este bun și un fost arbitru care să educe jucătorii în spiritul fair play-ului. Cum să facem să nu mai luăm cartonașe pentru că am luat foarte multe. Ajută băieții foarte mult, are discuții cu ei și nu văd unde este o problemă. Jucătorii trebuie să se obișnuiască un pic cu aceste schimbări. Eu am dorit ca jocurile dintre noi să fie arbitrate de dânsul.”

…despre Mihai Pintilii: “Pintilii a revenit, se antrenează cu echipa, dar este în urmă cu pregătirea. Pintilii a jucat câte o repriză pentru că nu a fost complet refăcut. O să vedem pe viitor ce se va întâmpla. De ce să îl țin pe teren 45 de minute dacă el duce un meci întreg. Atât timp cât este jucător și are contract o să mă bazez pe el. El se comportă ca un jucător. El este antrenorul din vestiar, din teren, țintând cont de experiența lui. Eu nu pot să îi spun unui jucător să se lase de fotbal. Nu e ușor să faci acest pas. Decizia trebuie să fie 100% a lui. Dacă te apuci să îi zici… Nu, nu.”

ADVERTISEMENT

…despre jucătorii de la FCSB care ar trebui să meargă la echipa națională: “Toți jucătorii pe care îi am la echipă sunt posibili candidați la echipa națională. Au ieșit câțiva în evidență și știți și voi asta. Sunt jucători care pot face parte din echipa națională. Nu vreau să fie considerat un sfat pentru selecționer. Am observat că a zis că nu are pe cine lua de la FCSB și eu am muncit împreună jucătorii să jucăm de așa manieră pentru a avea pe cine selecționa de la echipa noastră. Eu zic că Crețu ar putea face față la echipa națională“.

…despre CFR Cluj: “M-am uitat la meciul CFR-ului. M-am bucurat pentru ei. Nu știu dacă a fost o surpriză. Mă bucur doar că au reușit să câștige. Nu știu cât poate să ne ajute pe noi o posibilă calificare a lor în primăvara europeană. Mai e mult până la meciul retur. Arlausksis a fost super, dar nu e cel mai bun din Liga 1. Ai mei sunt cei mai buni”.

ADVERTISEMENT

…despre plecările și venirile de la FCSB: “Mai am câteva etape și trebuie să țin toți jucătorii conectați. Nu pot să spun acum cine va pleca. O să vedem în iarnă, la finalul perioadei de jocuri. E posibil să mai vină și alți jucători. În momentul în care ai un jucător mai bun decât ce ai tu… atunci îl vrei. Dacă vine unul mai bun, atunci îl vreau. Nu există vreun jucător din campionatul intern mai bun decât ce am eu. Strategia clubului este stabilită de către patron. Eu sunt cosultat, dar e vorba de strategia clubului.”

ADVERTISEMENT
Tags: