Fotbal intern

Bogdan Vintilă, criticat dur de Ilie Dumitrescu după FCSB – Chindia 1-1: „Le subminezi personalitatea jucătorilor, dacă faci așa ceva!”

23.02.2020 | 14:12
Bogdan Vintila criticat dur de Ilie Dumitrescu dupa FCSB  Chindia 11 Le subminezi personalitatea jucatorilor daca faci asa ceva
ADVERTISEMENT

Antrenorul FCSB-ului, Bogdan Vintilă, a fost luat la „țintă” după meciul FCSB-ului contra Chindiei, scor 1-1. „Mister” Ilie Dumitrescu este de părere că abordarea pe care Bogdan Vintilă a ales-o din punct de vedere al schimbărilor din timpul meciului este greșită și că a afectat foarte mult jucătorii.

Ilie Dumitrescu l-a făcut praf pe Bogdan Vintilă după FCSB – Chidia 1-1

În timpul partidei de pe „Arena Națională”, Bogdan Vintilă i-a schimbat pe Florinel Coman, Darius Olaru și pe noul atacant al „roș-albaștrilor”, Adrian Petre, care nu a strălucit la meciul său de debut pentru vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a declarat la DigiSport că Vintilă, în calitate de antrenor principal, trebuie să discute în permanență cu jucătorii și să le explice motivul pentru care au fost substituiți. Din cauza acestor schimbări făcute de Bogdan Vintilă, cel care s-a supărat vizibil pentru aceste decizii a fost Florinel Coman, arătându-se mereu nemulțumit.

„Moruțan și Coman au un statut. În România, băieții ăștia sunt lideri!”

La nivelul din România băieții ăștia sunt lideri. Jucătorii ăștia sunt lideri care au un statut, au o personalitate și nu trebuie subminată. Ce chef să mai aibă Coman? Mbappe s-a supărat că a fost schimbat la 3-0 sau 4-0. Dau niște exemple… Jucătorii sunt supărați. Trebuie să ai un dialog, în care jucătorul să accepte, nu că-l schimbi tu la pauză. Ronaldo, Messi, la fel. Jucătorii sunt afectați. Moruțan, Coman au un staut. Le subminezi statutul dacă faci așa ceva”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea Fotbal Club de la DigiSport.

ADVERTISEMENT

În urma remizei din meciul împotriva Chindiei Târgoviște, FCSB a terminat sezonul regulat din Liga 1 cu 44 de puncte, obținute din 13 victorii, 5 egaluri, 8 înfrângeri. Elevii lui Bogdan Vintilă au o singură victorie în acest an și este la 5 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Clujenii au un meci în minus, urmând să joace ultimul meci din sezonul regulat împotriva Universității Craiova, duminică, ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Bogdan Argeș Vintilă a fost prezentat ca tehnician al FCSB-ului anul trecut, pe 23 august și mai are contract cu gruparea „roș-albastră” până la finalul acestui sezon. Pe banca FCSB-ului, Bogdan Vintilă nu are niciun trofeu câștigat.

  • 47 de ani are Bogdan Vintilă