Bogdan Vintilă, critici pentru Harlem Gnohere după meciul cu Gaz Metan: „Nu a respectat sarcinile tactice, dar nu trebuie să-i dau eu explicații”

Francisc Oprea   
în Fotbal intern
06/12/2019, 23:05
Bogdan Vintilă, critici pentru Harlem Gnohere după meciul cu Gaz Metan: „Nu a respectat sarcinile tactice, dar nu trebuie să-i dau eu explicații”
Bogdan Vintilă, antrenorul celor de la FCSB. Sursă Foto: Sportpictures

FCSB s-a impus cu 2-0 în meciul cu Gaz Metan Mediaș. La finele duelului de pe Arena Națională, Bogdan Vintilă declară că Harlem Gnohere a fost înlocuit la pauză pentru că nu respectat indicațiile tactice, iar Moruțan a fost unul dintre evidențiați, chiar dacă are probleme la duelurile fizice cu adversarii.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul – FCSB: 2,65 este cota pentru „2”. Vezi aici toate cotele!


Bogdan Vintilă, prima reacție după succesul cu Gaz Metan

Harlem Gnohere a jucat 90 de minute în ultimele două meciuri pentru FCSB. După ce a intrat la pauză în meciul cu Poli Iași, „Bizonul” a fost titular în meciul cu Gaz Metan, însă a fost înlocuit după prima repriză. Bogdan Vintilă susține că motivul pentru care atacantul francez a fost schimbat este nerespectarea anumitor indicații tactice.

Orice jucător care iese este nemulțumit, dar nu trebuie să-i dau eu explicații, și-a dat seama că nu a făcut ce trebuia, nu a respecat sarcinile tactice. Este o victorie foarte importantă pentru noi, vreau să-mi felicit jucătorii pentru faptul că au reușit să marcheze și să aibă încredere în ei.

Sunt anumite momente când nu îți iese jocul și poți ceda mental, ei au avut încredere și au jucat bine. Am întâlnit o echipă care ne-a pus probleme, cel mai mult mă bucură cele trei puncte.

Moruțan este un jucător rapid, iute, cu un control foarte bun al mingii, este un jucător cu mare calitate, chiar dacă are probleme la duelurile fizice. Bălgrădean și-a făcut datoria, de asta este pus în poartă, să blocheze atunci când fundașii nu reușesc să intervină”, a declarat Bogdan Vintilă.

Restanța cu FC Voluntari

Antrenorul celor de la FCSB a vorbit și despre restanța cu FC Voluntari, a cărei dată de disputare nu a fost încă stabilită de Liga Profesionistă de Fotbal. Bogdan Vintilă declară că formația sa este dispusă să joace oricând, inclusiv între meciurile cu Viitorul și Universitatea Craiova.

Eu mă supun regulamentului, nu am preferințe pentru o dată în care să jucăm restanța cu Voluntari. Dacă se va pune între meciurile cu Viitorul și Craiova nu e o problemă, jucăm”, susține Bogdan Vintilă.

După victoria cu Gaz Metan, pentru FCSB urmează meciul cu Viitorul, din etapa a 21-a. Duelul de la Ovidiu este programat duminică, 15 decembrie, de la ora 20:30.

După 20 de etape, FCSB este pe locul patru în clasament, cu 33 de puncte, la cinci în spatele liderului CFR Cluj.

Închide ×