Fotbal intern

Bogdan Vintilă, discurs halucinant după remiza cu Gaz Metan: ”Nu avem voie să abandonăm lupta”

21.06.2020 | 23:38
Bogdan Vintila discurs halucinant dupa remiza cu Gaz Metan Nu avem voie sa abandonam lupta
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, a avut un discurs halucinant după remiza din meciul cu Gaz Metan Mediaș, din etapa a patra a plauy-off-ului.

Deși sunt la nouă puncte în urma liderului CFR Cluj, iar jocul din această seară a arătat carențe, tehnicianul ”roș-albaștrilor încă mai vorbește de titlu.

ADVERTISEMENT

Și asta în ciuda faptului că patronul său, Gigi Becali, spune că mai păstrează doar 1% șanse și asta doar dacă”Dumnezeu vrea să facă o minune”.

Discursul lui Bogdan Vintilă nu s-a schimbat nici după remiza cu Gaz Metan

”Matematic dacă mai sunt şanse noi sperăm şi ne vom juca şansa în continuare. Important este să câştigăm noi meciurile care urmează”, și-a început Bogdan Vintilă discursul după remiza cu Gaz Metan.

ADVERTISEMENT

”Noi nu avem voie să abandonăm lupta atât timp cât matematic sunt şanse. Am făcut un fotbal bun, cel puţin acum, după pandemie”, a spus tehnicianul ”roș-albaștrilor”.

”Juniorii şi-au făcut treaba foarte bine, sunt mulţumit de ei, În prima repriză trebuia să mai marcăm o dată. Am cel puţin doi jucători care vor reveni sigur la meciul cu Dinamo”, a încheiat Vintilă.

ADVERTISEMENT

FCSB a remizat cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-2, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului. Pentru gazde au marcat Tănase (12) și Petre (90+3 penalty), pentru oaspeți înscriind Buș (57) și Ju3l-Nielsen (90+4).

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, și-a făcut praf jucătorii la finalul întâlnirii. El i-a luat la ochi pe Ionuț Vână, Adrian Petre, Darius Olaru și Olimpiu Moruțan și consideră că lupta la titlu s-a încheiat pentru formația sa.

ADVERTISEMENT

Supărat din cauza numeroaselor accidentări, finanțatorul ”roș-albaștrilor” a anunțat că este pe cale să aducă un personaj care este extrem de apreciat în fotbalul românesc. Este vorba de preparatorul fizic Thomas Neubert, cel care a mai lucrat la FCSB în perioada când antrenor era Laurențiu Reghecampf.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – FCSB: 1,38 este cota pentru „sub 1,5 goluri în prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT