Fotbal intern

Bogdan Vintilă, discuţie cu Vali Creţu! Antrenorul l-a atenţionat să nu ia “galben” pentru că lipseşte în derby! EXCLUSIV

10.02.2020 | 18:28
Bogdan Vintila discutie cu Vali Cretu Antrenorul la atentionat sa nu ia galben pentru ca lipseste in derby EXCLUSIV
Valentin Crețu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vali Crețu este unul din fotbaliștii FCSB-ului care dacă primește cartonaș galben în meciul cu Academica Clinceni va rata meciul cu Dinamo. FANATIK a aflat că Bogdan Vintilă, antrenorul echipei, a stat de vorbă cu Crețu și i-a explicat că trebuie să fie foarte atent în intervenții și în ceea ce face pe teren, fiind singurul fundaș dreapta din lot.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 7,20 este cota pentru “X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă, discuție cu Vali Crețu

Bogdan Vintilă a avut o discuție separată cu Vali Crețu, pe care l-a avertizat în privința meciului cu Academica Clinceni. Crețu este singurul fundaș dreapta din lotul vicecampioanei României și are șase cartonașe galbene primite până la meciul cu ilfovenii.

FANATIK a aflat că nici Olimpiu Moruțan nu va juca în meciul cu Clinceni, din același motiv, Bogdan Vintilă dorind să nu aibă niciun jucător absent la meciul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Jucătorii de la FCSB care pot rata derby-ul cu Dinamo, dacă primesc galben:

  1. Vali Crețu
  2. Florinel Coman
  3. Darius Olaru
  4. Dennis Man
  5. Olimpiu Moruțan
  6. Ionuț Vînă

Bogdan Vintilă admite că FCSB nu traversează cea mai bună perioadă

Bogdan Vintilă a vorbit la conferința de presă înaintea meciului cu Academica Clinceni și a admis că echipa sa nu trece prin cea mai bună perioadă: La meciul cu Voluntari au fost anumite aspecte care m-au nemulțumit. Sper ca următorul meci să nu mai fie”.

„Ne dorim să avem suporteri mai mulți în tribună. Avem nevoie de toate pârghiile posibile pentru a câștiga acest campionat”, a spus Bogdan Vintilă despre forma jucătorilor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Suntem înaintea unei partide dificile. Cei de la Clinceni au un lot bun și joacă un fotbal modern. Faptul că joacă împotriva noastră le va da un plus de adrenalină și entuziasm. Cele trei puncte sunt importante”, a încheiat antrenorul FCSB-ului.

  • 3 este locul pe care FCSB îl ocupă în campionat, cu 42 de puncte
  • 9 este locul pe care Dinamo îl ocupă în campionat, cu 31 de puncte
ADVERTISEMENT