Fotbal intern

Bogdan Vintilă, după meciul cu Astra: „Probabil înfrângerea a venit la momentul potrivit!”. VIDEO

23.11.2019 | 23:25
Bogdan Vintilă, după meciul cu Astra: „Probabil înfrângerea a venit la momentul potrivit!”. VIDEO
Bogdan Vintilă. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Bogdan Argeș Vintilă a vorbit la finalul meciului cu Astra pierdut cu 1-3 și a declarat că jucătorii săi trebuie să treacă repede peste înfrângerea suferită. Tehnicianul FCSB-ului a ținut să precizeze că a fost decizia lui de a-l titulariza pe grecul Soiledis pe postul de fundaș central. Totodată, Bogdan Vintilă crede înfrângerea a venit la momentul potrivit.


  • (P) Cota BETANO pentru Voluntari – FCSB: 1.44 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

Bogdan Vintilă crede că înfrângerea a venit la momentul potrivit

Bogdan Vintilă crede că victoria a venit la momentul potrivit: „Probabil înfrângerea a venit la momentul potrivit. Cred că este benefică pentru următoarele 5 meciuri. Harlem se simte bine, a făcut o comoție, dar doctorii au zis că o să-și revină repede”.

ADVERTISEMENT

„Am avut mulți jucători plecați, dar nu astea sunt cauzele, important este ce învățăminte tragem după acest joc. Alibec și cu Budescu au făcut diferența în acest meci, dar sper să ne revenim și să câștigăm din nou joc după joc”, a mai spus antrenorul FCSB-ului

Gepostet von Fanatik.ro am Samstag, 23. November 2019

„Tănase a avut gripă și nu mai putea să respire!”

„Tănase a jucat cu o gripă și nu mai putea să respire așa că am decis să-l schimb la pauză. Adi Popa este sub contract cu noi, dar pentru această partidă am decis că nu va face parte din lot”, a mai declarat Bogdan Vintilă.

ADVERTISEMENT

„Am considerat că este mai bine să joc cu Soiledis fundaș central. Nu pot să spun că anumiți jucători au fost mai buni sau mai slabi. Am pierdut, asta este, trebuie să știm să trecem peste acest moment. Astra este o echipă foarte bună, iar orice se poate întâmpla în acest campionat”, a încheiat Bogdan Vintilă.

  • 5 este locul pe care îl ocupă FCSB în campionat cu 27 de puncte
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri