Bogdan Vintilă explică înlocuirea lui Olimpiu Moruțan: “A venit cu o problemă de la echipa națională, atât a putut juca”

Francisc Oprea   
în Casa Pariurilor Liga 1
20/10/2019, 22:57
Bogdan Vintilă explică înlocuirea lui Olimpiu Moruțan: “A venit cu o problemă de la echipa națională, atât a putut juca”
Formația lui Bogdan Vintilă s-a impus în fața celor de la Chindia cu 2-1. Sursă Foto: Sportpictures

FCSB s-a impus în fața celor de la Chindia Târgoviște, scor 2-1. La finele jocului de la Ploiești, Bogdan Vintilă s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor pe care îi antrenează, în special având în vedere faptul că roș-albaștrii au revenit după ce au fost conduși cu 0-1. Despre Olimpiu Moruțan, jucător înlocuit la pauză, antrenorul celor de la FCSB declară că a venit cu o problemă medicală de la lotului selecționatei naționale de tineret, acesta reprezentând motivul schimbării după doar 45 de minute.

Bogdan Vintilă, mulțumit de prestația jucătorilor din meciul cu Chindia

După victoria obținută de FCSB cu 2-1 în fața Chindiei, Bogdan Vintilă a declarat că este mulțumit de evoluția jucătorilor, care au trebuit să revină de la 0-1 pentru a câștiga cele trei puncte. În plus, antrenorul roș-albaștrilor declară că diferența de scor putea fi mult mai mare. Vintilă nu a vrut să comenteze prestația brigăzii de arbitri, care a comis două erori împotriva celor de la FCSB, pentru a nu le oferi un alibi pe viitor jucătorilor.

Este o victorie muncită, o victorie în care am știut să suferim. Echipa a reușit să revină, iar scorul putea fi mult mai mare, am avut foarte multe ocazii. Nu contează că a dat Florea gol cu capul, și Maradona a dat gol cu capul și avea 1,50. Am reușit să revenim, să marcăm, avem jucători buni. Sunt liniștit și îmi felicit jucătorii, munca noastră dă roade. Nu vreau să comentez arbitrajul, eu sunt mulțumit că am câștigat. Dacă mă iau de arbitraj nu vreau să dau alibiuri jucătorilor mei. Arbitrajul a fost bun, atât pot spune.

FCSB a câștigat cu 2-1 meciul cu Chindia. Sursă Foto: Sportpictures
FCSB a câștigat cu 2-1 meciul cu Chindia. Sursă Foto: Sportpictures

Schimbarea lui Moruțan a fost o idee tactică, nu e vorba că m-a nemulțumit prestația lui. El a avut o problemă de la echipa națională. El a jucat atât cât a putut, săptămâna asta s-a antrenat mai puțin decât ceilalți. Avem soluții, chiar dacă Tănase și Planic vor absenta. Avem concurență, timpul va răspunde la cine va juca în partea dreaptă, atât Manea, cât și Crețu sunt foarte valoroși. Sunt sigur că Manea va aduce un plus echipei. Gnohere a marcat, este în regulă, doar prin concurență poți avea valoarea“, a declarat Bogdan Vintilă.

Runda următoare, FCSB joacă în deplasare, la Târgu Mureș, împotriva celor de la Hermannstadt. Pentru jocul programat sâmbătă, Bogdan Argeș Vintilă nu se va putea baza pe Florin Tănase și Bogdan Planic, suspendați după cartonașele galbene primite în jocul cu Chindia.

Închide ×