Fotbal international

Bogdan Vintilă, fair-play după Guimaraes – FCSB 1-0: ”Adversarul a fost mai bun”

30.08.2019 | 00:58
Bogdan Vintila fairplay dupa Guimaraes  FCSB 10 Adversarul a fost mai bun

Antrenorul Bogdan Argeș Vintilă a fost fair-play după meciul Vitoria Guimaraes – FCSB 1-0, din manșa secundă a play-off-ului Europa League, și a recunoscut că adversarul a fost mai bun. Tehnicianul ”roș-albaștrilor” și-ar dori ca Mihai Pintilii să nu se retragă, așa cum a lăsat să se înțeleagă în timpul partidei din Portugalia.

Bogdan Vintilă, fair-play după Guimaraes – FCSB 1-0: ”Au avut multe ocazii”

”Am făcut tot ce a depins de noi pentru a merge mai departe, dar adversarul a fost mai bun. Chiar dacă au avut ocazii multe, nu ne-au dat gol decât din penalty. Știam că vor pune presiune pe noi, am încercat să stăm bine așezați în teren și să plecăm pe contraatac, dar nu am reușit de prea multe ori. Pe Vînă l-am pus dreapta pentru că vine din mijlocaș și putea coborî cu fundașul lor, iar pe Panțâru l-am jucat mijlocaș dreapta pentru a-l ajuta pe Coman”, a declarat fair-play Bogdan Vintilă după meciul Guimaraes – FCSB 1-0.

”Pintilii vine după o accidentare și nu ține. Sunt momente grele, nu este unul fericit, dar îi spun lui Pintilii să nu ia decizii la cald. Îi înțeleg supărarea, dar sunt alături de el și mi-aș dori să nu renunțe. Avem mult de muncă, dar este posibil să redresăm echipa. Nu sunt multe de făcut, dar vom lucra în perioada de pauză. E greu oriunde ai fi, nu numai la FCSB. Doar rezultatele te țin în funcție. Eu mă înțeleg foarte bine cu domnul Becali. Fiecare crede sau nu în Dumnezeu, e dreptul fiecăruia să aleagă. Totul e să nu iei numele Domnului în deșert. Parcă a ajuns o rușine să fi creștin ortodox”, a mai spus Vintilă la Pro X.

Pintilii vrea să se retragă după meciul din Portugalia

FCSB a fost învinsă de Vitoria Guimaraes, scor 0-1, și a ratat calificarea în faza grupelor Europa League. În timpul meciului, după ce a fost înlocuit, Mihai Pintilii a fost filmat în timp ce făcea semne că se va retrage. În schimb, Florin Tănase a recunoscut că  ar fi fost nedrept ca formația sa să meargă mai departe.