Fotbal intern

Bogdan Vintilă, impresionat de Aris Soiledis după Viitorul – FCSB 0-2. “E un jucător foarte inteligent!” Avertisment pentru Universitatea Craiova. “Ne dorim cele 3 puncte!”

15.12.2019 | 22:43
Bogdan Vintila impresionat de Aris Soiledis dupa Viitorul  FCSB 02 E un jucator foarte inteligent Avertisment pentru Universitatea Craiova Ne dorim cele 3 puncte
ADVERTISEMENT

Bogdan Argeș Vintilă a vorbit la finalul meciului jucat de FCSB pe terenul celor de la FC Viitorul Constanța , scor 2-0 (Soiledis 22, Coman 45+1), în etapa 21 din sezonul regulat, penultima din anul 2019.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2.05 este cota pentru victoria gazdelor. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă, impresionat de Aris Soiledis după Viitorul – FCSB 0-2

“Sunt mulțumit de jocul făcut de jucătorii mei și că am luat cele 3 puncte. Confirmăm momentul bun prin care trecem și sper să rămânem la fel de echilibrați și să câștigăm meciul cu Craiova. Ultima impresie contează foarte mult.

Fazele fixe fac parte din antrenamentele noastre și e bine că am reușit să marcăm. Mă bucur că am marcat și s-au descătușat. Aveau o poftă de joc foarte mare. A fost un joc foarte bun și sunt mulțumit de ei. 

ADVERTISEMENT

Soiledis confirmă că este un jucător foarte inteligent, polivalent. El și cu Planic au fost cei mai buni fundași centrali la etapa trecută conform statisticilor și am continuat cu ei.  Sunt mulțumit de evoluția lui Nedelcu și mă bucur că a revenit și Filip. Am mijlocași și interi foarte buni.

Când am preluat echipa știam ce pot jucătorii, care este capacitatea lor și știam că se poate lucra foarte ușor cu ei. Erau debusolați la un moment dat.  Trebuie să nu cădem în partea cealaltă, să fim euforici, mândri pentru că nu o să fie bine. Trebuie să rămânem umili și să tragem tare, să punem osul la muncă. Ăsta este secretul succesului. Eu încerc să fiu echilibrat. Ne bucurăm un moment și după ne apucăm de treabă.

ADVERTISEMENT

De mâine o să ne concentrăm pe meciul cu Universitatea Craiova. O să fie un joc interesant și ne dorim să câștigăm cele trei puncte. Sunt importante punctele. Eu știu că avem mulți suporteri. Sunt mulți alături de noi. FCSB este o echipă foarte iubită”, a spus Bogdan Argeș Vintilă.

FCSB e la 4 puncte de liderul Astra Giurgiu

În urma rezultatului din etapa 21, FCSB urcă pe locul 4 în clasament, cu 36 de puncte, și se află la patru puncte distanță de liderul Astra Giurgiu și la două de CFR Cluj. Roș-albaștrii au un meci în minus de jucat, toate acestea după ce duelul cu Voluntari a fost programat pe 6 februarie 2020, informație dezvăluită de FANATIK.

ADVERTISEMENT

FCSB a adunat 11 victorii, trei remize și 6 înfrângeri în cele 20 de meciuri jucate până în prezent. Roș-albaștrii au înscris 31 de goluri și au primit 24 în sezonul 2019 – 2020.

Pentru FCSB urmează meciul cu Universitatea Craiova, duminică, 22 decembrie, în etapa 22, pe Arena Națională. Partida va fi transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

De partea cealaltă, FC Viitorul se va deplasa la Mediaș, vineri, 20 decembrie, acolo unde de la ora 20.00 va întâlni Gaz Metan Mediaș, o altă echipă care visează la un loc de play-off în acest sezon competițional.

ADVERTISEMENT