Fotbal intern

Bogdan Vintilă, încântat de evoluția jucătorilor săi în U Cluj – FCSB 0-1. “N-am avut emoții!” Remarcatul antrenorului: “Mi-a plăcut foarte mult Moruțan”

29.10.2019 | 23:17
Bogdan Vintila incantat de evolutia jucatorilor sai in U Cluj  FCSB 01 Nam avut emotii Remarcatul antrenorului Mia placut foarte mult Morutan
ADVERTISEMENT

Bogdan Argeș Vintilă a vorbit la finalul meciului dintre U Cluj și FCSB, scor 0-1, în optimile de finală ale Cupei României, iar antrenorul vicecampioanei s-a declarat încântat de evoluția jucătorilor săi. Mai mult, remarcatul lui Bogdan Argeș Vintilă a fost Olimpiu Moruțan, jucătorul U21 care a fost titular pe Cluj Arena.

Bogdan Vintilă, încântat de evoluția jucătorilor săi în U Cluj – FCSB 0-1

“E important că ne-am calificat și asta mă bucură cel mai mult. Mă bucur că mi-au revenit și jucătorii în primul 11. Am avut și noi multe ocazii, puteam să marcăm de mai multe ori, dar am jucat și cu garda jos. Au avut și ei ocazii. A fost un meci în care nu am avut emoții că îl putem pierde. Noi avem jucători mai maturi, mai cu capul pe umeri și aveam posibilitatea să revenim și dacă dădeau gol. Mi-a plăcut foarte mult Moruțan, mă bucur că au revenit Nedelcu și Man.

ADVERTISEMENT

Toți se așteptau să avem un meci mai dezinvolt, dar am venit după drum și terenul nu a fost unul foarte bun. Eu cred că a fost o partidă reușită. Încercăm să abordăm un anumit stil de joc și a fost un moment prielnic să exersăm. Am întâlnit un adversar care juca cu 5 fundași și a trebuit să găsesc o soluție să avem ocazii. Man, Coman, Tănase și Moruțan și-au făcut ocazii, dar nu au reușit să înscrie. 

Ne mai enervăm, dar nu sunt probleme grave. Vreau să felicit publicul din Cluj pentru că este fantastic. Arbitrul mi-a cerut să îmi pun o vestă albă deoarece eram îmbrăcam în negru și zicea că îmi pot da jucătorii de la U Cluj pase. Nu mi-a plăcut vesta alba și la pauză mi-am pus un hanorac albastru”, a spus Bogdan Argeș Vintilă.

ADVERTISEMENT