Sport

Bogdan Vintilă, iritat după ce FCSB II a ratat promovarea în Liga 2: ”O întrebare răutăcioasă” / ”Doare totul”

16.05.2021 | 14:23
ADVERTISEMENT

FCSB II a ratat accederea în finala pentru promovarea în Liga 2, după ce a fost umilită de CS Afumați, în returul primei faze a barajului din Liga 3 și Bogdan Argeș Vintilă a digerat greu eșecul.

La adăpostul succesului la limită, scor 1-0, din prima manșă, roș-albaștrii au făcut greșeli după greșeli, iar cei de la Afumați au profitat de naivitatea fotbaliștilor pregătiți de Bogdan Argeș Vintilă.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul echipei a doua a FCSB-ului a fost mai deranjat de unele întrebări ale jurnaliștilor, decât de eșecul usturător care a scos echipa din cursa pentru promovarea în eșalonul secund.

Ce l-a deranjat pe Argeș Vintilă după FCSB II – CS Afumați 1-4

Va fi deranj mare la palatul lui Gigi Becali. Finanțatorul FCSB-ului le-a cerut imperios celor din staff-ul echipei a doua să se califice în finala barajului de promovare, pentru a încerca să oprească ascensiunea marii rivale, CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Tinerii jucători din Academia roș-albaștrilor nu au știu să gestioneze barajul cu CS Afumați și au pierdut cu 1-4. Rezultatul i-ar putea dăuna lui Bogdan Argeș Vintilă.

Antrenorul echipei FCSB II a fost vizibil iritat la interviurile de la finalul meciului de una dintre întrebările care i-au fost adresate și care viza viitorul lui.

ADVERTISEMENT

”Nu plec. Rămânem în continuare să muncim și să fim mai buni decât am fost până acum. E o întrebare răutăcioasă (n.r. – dacă s-ar întoarce antrenor la prima echipă). Eu îmi doresc să câștige campionatul, să rămână Toni Petrea, pentru că e spre binele clubului, nu doar al unei persoane. Eu îmi doresc ca FCSB să ia campionatul”, a reacționat Bogdan Argeș Vintilă.

Înțepături pentru echipa CSA Steaua și explicațiile unui eșec lamentabil

Antrenorul însărcinat să conducă campania anti-CSA, la nivel fotbalistic, a găsit mai multe scuze tinerilor lui jucători și nu a uitat să arunce câteva săgeți către echipa armatei care pornește cu prima șansă în faza a doua a barajului de promovare în fața celor de la CS Afumați.

ADVERTISEMENT

”Afumați poate să o oprească pe CSA. Are jucători experimentați, cam pe același calapod ca CSA, care și ei au jucători experimentați. Afumați le pot pune probleme mari”, a declarat Vintilă.

Tehnicianul celor de la FCSB II a găsit și explicațiile eșecului categoric în fața formației din Afumați. Tinerețea e de vină.

”Avem mulți tineri, care, emoțional, nu știu dacă erau pregătiți pentru un asemenea baraj. A contat și acest lucru (n.r – absența unor jucători de la prima echipă). Dar consider că după acest joc s-au călit. Trebuie să luăm și partea bună. S-au călit, au văzut ce înseamnă un meci de baraj, de totul sau nimic, și în continuare vor munci să fie mai buni data viitoare. Doare totul. Doare că nu am mers mai departe la baraj. Obiectivul era să promovăm în Liga 2.

Să creștem jucători din academie, să ajutăm cu jucători de la echipa mare să aibă minute și să promovăm în Liga 2. Țin să îl felicit pe Filip pentru sacrificiul de care a dat dovadă. A jucat foarte bine 60-70 de minute. El e un jucător al echipei mari. Nu știu ce se va întâmpla pe viitor cu el. Cred că va rămâne la echipa mare”, a încheiat Vintilă.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,70 este cota pentru “ambele marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT