Fotbal intern

Bogdan Vintilă jubilează după FCSB – Universitatea Craiova 4-1: „Efectiv am dominat jocul de la un capăt la altul” + sfaturile oferite lui Andrei Vlad

08.03.2020 | 23:07
Bogdan Vintila jubileaza dupa FCSB  Universitatea Craiova 41 Efectiv am dominat jocul de la un capat la altul  sfaturile oferite lui Andrei Vlad
ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă nu s-a ferit să își arate entuziasmul după victoria obținută de FCSB cu Universitatea Craiova, scor 4-1. Antrenorul „roș-albaștrilor” a remarcat evoluția solidă reușită de fotbaliștii săi și a declarat că victoria de pe Arena Națională este esențială, din punct de vedere mental, înaintea unui alt meci dificil, cu CFR Cluj duminica viitoare.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,45 este cota pentru „2”. Vezi aici toate cotele!


FCSB, victorie fără emoții cu Universitatea Craiova

Bogdan Vintilă consideră că organizarea tactică a făcut diferența în meciul cu Universitatea Craiova. Antrenorul de la FCSB a declarat că „roș-albaștrii” au dominat și în precendetele partide, dar singurul element care a dus la rezultatele sub așteptări a fost lipsa de eficiență din fața porții.

ADVERTISEMENT

Doar cu atitudine și unitate reușești lucruri bine, îi felicit, au marcat, le-am spus că echipa își va reveni. Eram convins că vom marca multe goluri, au făcut un joc fantastic. Efectiv am dominat jocul de la un capăt la altul din punct de vedere tactic. Nouă ne lipsea o victorie.

La meciul cu Chindia au făcut un efort mare și am primit un gol în prelungiri, jucătorii își pierduseră puțin încrederea. Mă bucur foarte mult că am marcat patru goluri. Am abordat același sistem tactic ca la jocul precedent cu ei, câștigat 2-0, cu Man și Coman în fața. 

ADVERTISEMENT

După pauză am schimbat în 4-3-3 și am reușit să îi blocăm. Toate jocurile noastre au fost, poate nu spectaculoase, dar am dominat mereu și ne-au lipsit golurile. Astăzi au venit și golurile.

Vînă a intrat pentru că s-a accidentat Olaru, iar în partea a doua l-am schimbat cu Filip pentru a încerca să închidem jocul. Nu știu dacă e decisiv meciul cu CFR, dar o victorie ne-ar include în lupta pentru campionat, depinde și de starea terenului, dacă putem să pasăm”, a declarat Bogdan Vintilă.

ADVERTISEMENT

Sfaturile oferite lui Andrei Vlad

Bogdan Vintilă, fost portar cu experiență la nivelul primei ligi, a dezvăluit sfaturile oferite lui Andrei Vlad, criticat în dese ocazii pentru prestațiile ezitante.

Andrei Vlad este un băiat foarte bun, inteligent, nu are de ce să fie presiune. Este un portar bun, i-am zis să apere ce are de apărat, nu trebuie să facă minuni în poartă. Trebuie doar să dea siguranță încredere acum, iar cu timpul vor veni și acele parade spectaculoase”, susține Vintilă.

ADVERTISEMENT

După victoria cu Universitatea Craiova, pentru FCSB urmează meciul cu liderul CFR Cluj, programat duminica viitoare, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

ADVERTISEMENT
Tags: