Fotbal intern

Bogdan Vintilă l-a surprins pe Narcis Răducan în cantonamentul FCSB-ului. “Nu mă așteptam să fie la un nivel atât de bun!”

12.09.2019 | 10:28
Bogdan Vintila la surprins pe Narcis Raducan in cantonamentul FCSBului Nu ma asteptam sa fie la un nivel atat de bun

Bogdan Argeș Vintilă a semnat cu FCSB pe 23 august 2019, dar antrenorul în vârstp de 47 de ani a reușit să îl surprindă pe Narcis Răducan în cantonamentul susținut de vicecampioana României în pauza competițională datorată meciurilor echipei naționale a României cu Spania și Malta.

Bogdan Vintilă l-a surprins pe Narcis Răducan în cantonamentul FCSB-ului

“Roș-albaștrii” au stat cinci zile la baza FCSB-ului din Berceni, acolo unde au avut câte două antrenamente pe zi, iar luni au susținut un meci amical cu echipa secundă a FCSB-ului. Narcis Răducan a urmărit cu atenție ce s-a întâmplat în toată această perioadă și a fost surprins de Bogdan Argeș Vintilă.

“Relația cu Bogdan Argeș Vintilă e foarte bună. E adevărat că vine dintr-o categorie care nu se impunea, la prima vedere, dar eu îl pot compara cu orice antrenor foarte bun cu care am lucrat. M-a surprins metodologia lui. E foarte dedicat, știe foarte bine să proiecteze antenamentele, are un preparator fizic foarte bun, profesor universitar, nu văd nicio diferență față de antrenorii cu nume, alături de care am lucrat”, a spus Narcis Răducan la emisiunea “Digi Sport Matinal”.

Harlem Gnohere este felicitat de Bogdan Vintilă la meciul FCSB - Viitorul. Sursă foto: sportpictures.eu
Harlem Gnohere este felicitat de Bogdan Vintilă la meciul FCSB – Viitorul. Sursă foto: sportpictures.eu

Cum a procedat Bogdan Argeș Vintilă în cantonamentul de la Berceni

“M-a surprins plăcut cu antrenamente, metodologia de pregătire, cum se adresează cu jucătorii. Nu mă așteptam să fie la un nivel atât de bun, i-am spus și personal. Faptul că a fost portar l-a ajutat, pentru că, aceștia, în general au calități de lider”, a mai spus directorul sportiv al vicecampioanei României.

“Este de puțin timp. Dar, pe lângă calitățile pe care le-am descoperit până acum, un antrenor trebuie să fie evaluat în timp. Calitatea unui tehnician ține și de alte criterii. Trebuie să știi să intervi atunci când e cazul, să fii un psiholog foarte bun, așa că vom vedea pe parcurs. Nu trebuie să supralicităm acum. Drumul e lung și noi suntem foarte jos, Am disciplinat puțin jocul, am reglat și problemele fizice“, a mai spus Narcis Răducan.