Fotbal intern

Bogdan Vintilă le atrage atenția tinerilor din lotul FCSB-ului: „Să-și vadă de treabă! N-au făcut mare lucru”

28.06.2020 | 15:33
Bogdan Vintila le atrage atentia tinerilor din lotul FCSBului Sasi vada de treaba Nau facut mare lucru
ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă a vorbit înaintea partidei dintre Astra Giurgiu și FCSB și i-a atenționat pe tinerii vicecampioanei României să nu li se urce la cap victoria spectaculoasă cu Dinamo.

Antrenorul FCSB-ului consideră că aceștia trebuie să rămână cu picioarele pe pământ și să continue să muncească la fel de mult ca până acum.

ADVERTISEMENT

FCSB speră să obțină la Giurgiu prima victorie în campionat, de la reluarea competiției.

Avertismentul lui Bogdan Vintilă pentru tinerii fotbaliști de la FCSB

Bogdan Vintilă a vorbit despre tinerii fotbaliști de la FCSB și i-a avertizat să continuă să muncească din greu: „Ei sunt văzuţi ca posibili viitori fotbalişti. Talent au mulţi, dar important este să fie echilibraţi, iar noi trebuie să-i ajutăm să rămână echilibraţi.

Nu trebuie să-i lăsăm să creadă că au făcut mare lucru. Nu au făcut decât să debuteze și să scoată capul în fotbalul mare. Mai au mult de demonstrat şi mult de muncit”.

ADVERTISEMENT

„Le transmit un mesaj: fără muncă nu poţi să faci nimic! Munca bate talentul, din punctul meu de vedere. Şi trebuie să muncească, să-şi vadă de treabă, să fie serioşi, pentru că noi suntem alături de ei.

Staff-ul şi ceilalţi jucători cu experienţă sunt alături de ei şi îi ajută în fiecare zi. Trebuie să ai mereu grijă de ei”, a mai spus Bogdan Vintilă.

ADVERTISEMENT

„Obiectivul nostru e să jucăm într-o cupă europeană!”

„Obiectivul echipei este participarea într-o cupă europeană, fie că este ca urmare a câştigării campionatului sau ca urmare a câştigării Cupei. Este un obiectiv al clubului pe care ni l-am asumat şi ne dorim să-l atingem.

Dar atât, în rest nu am discutat cu patronul despre impunerea vreunui obiectiv de câștigare a Cupei. De când am venit aici ştiam că obiectivul este participarea într-o cupă europeană

ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Craiova este o partidă interesantă. Să vedem la ora jocului, pentru că, aşa, speculaţii şi pronosticuri se pot face înainte, dar eu nu fac asta.

Îmi doresc în primul rând să câştigăm noi la Astra şi pe urmă vedem ce rezultat va fi şi acolo”, a mai spus antrenorul vicecampioanei României.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra Giurgiu – FCSB: 2,07 este cota pentru „2 solist“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT