Fotbal intern

Bogdan Vintilă nu se teme de duelul cu Gică Hagi: ”Suntem într-un marş către locul 1”

14.12.2019 | 12:43
Bogdan Vintila nu se teme de duelul cu Gica Hagi Suntem intrun mars catre locul 1
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, nu se teme de duelul cu Gică Hagi și crede că formația sa se poate impune în partida cu FC Viitorul din etapa a 21-a a campionatului României.


  • (P) Cota BETANO la Viitorul – FCSB: 1.57 este cota pentru “2-4 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă nu se teme de duelul cu Gică Hagi: ”O să fie o partidă foarte interesantă din punct de vedere tactic”

”Suntem în faţa unui joc important, cu o echipă foarte bună, foarte bine organizată şi cu un antrenor foarte bun, ne va aştepta un joc dificil, dar am încredere că jucătorii mei sunt conectaţi şi pregătiţi pentru a da o ripostă fermă echipei Viitorul”, a spus Bogdan Vintilă despre duelul cu Gică Hagi.

”E meritul jucătorilor că reuşesc să se capaciteze şi până la urmă e meritul lor pentru victoriile în deplasare, că ei joacă. O să fie o partidă foarte interesantă din punct de vedere tactic”, a mai declarat Vintilă la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

”E specială întâlnirea cu Gheorghe Hagi”

”Jucătorii mei sunt mult mai motivaţi şi mult mai bine pregătiţi pentru această dispută, pentru că suntem într-un marş către locul 1. Îmi doresc să câştigăm cele trei puncte şi să avem acelaşi parcurs bun ca până acum”, a completat tehnicianul FCSB-ului.

”Îmi doresc o clasare pe primul loc. Este obiectivul meu şi al clubului. E specială întâlnirea cu Gheorghe Hagi, mă bucur să-l revăd şi atâta tot. În rest, suntem adversari şi ne respectăm”, a încheiat Bogdan Vintilă.

ADVERTISEMENT

Tănase vede o luptă la titlu între FCSB și CFR Cluj

La rândul său, Florin Tănase speră ca FCSB să obțină șase puncte din ultimele două partide ale acestui an, cu FC Viitorul și Universitatea Craiova. El consideră că lupta la titlu se va da între ”roș-albaștri” și CFR Cluj.

Partida FC Viitorul – FCSB, din etapa a 21-a din campionatul României, se va disputa duminică, 15 decembrie, de la ora 20:30, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

ADVERTISEMENT

Oaidă, marele absent al vicecampioanei

Pentru întâlnirea de la Ovidiu, Bogdan Vintilă nu-l va avea la dispoziție pe Răzvan Oaidă, accidentat la meciul cu Poli Iași. FANATIK a aflat că mijlocașul i-a transmis tehnicianului că va mai dura puțin recuperarea, ceea ce înseamnă că el nu va mai intra în ultimele două meciuri pe care FCSB le are în 2019.

FCSB are la acest moment cei mai bine cotați doi jucători din campionatul intern, Dennis Man și Cristian Manea. De altfel, în ierarhia celor mai apreciați 10 fotbaliști din România se află cinci jucători ai formației finanțate de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT