Fotbal intern

Bogdan Vintilă, pregătit de play-off: ”Începem un alt campionat. Jucătorii sunt conectați” + Antrenorul FCSB confirmă FANATIK: ”Soiledis nu joacă la Botoșani”

28.02.2020 | 10:40
Bogdan Vintila pregatit de playoff Incepem un alt campionat Jucatorii sunt conectati  Antrenorul FCSB confirma FANATIK Soiledis nu joaca la Botosani
ADVERTISEMENT

FCSB debutează în play-off la Botoșani, contra unei echipe pe care a învins-o în toate meciurile jucate pe terenul ei în perioada 2013-2019. Înainte de această deplasare, Bogdan Argeș Vintilă și Andrei Miron au susținut o conferință de presă în care au abordat mai multe subiecte.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1.30 este cota pentru opţiunea ”12”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Vintilă e pregătit de play-off: ”Începem un alt campionat. Jucătorii sunt conectați”

În opinia lui Vintilă, pentru el și elevii săi de la FCSB va începe acum, odată cu meciul de la Botoșani, un alt campionat, și trebuie să lase în urmă rezultatele modeste din startul anului 2020.

”Play-off-ul este un alt campionat, care iți mai dă o șansă și iți oferă ocazie să faci ceea ce e bine. E un nou început.

ADVERTISEMENT

Simt că jucătorii sunt conectați la acest play-off și mă bucur foarte mult că și-au dat seama că nu au avut până acum unele lucruri cum ar fi: atitudine, determinare”

Bogdan Vintilă a punctat faptul că Botoșani are o echipă puternică, ofensivă, cu un antrenor bun, însă are încredere în jucătorii de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Am mare încredere că vom face un meci mare mâine seară contra unei echipe bune, care joacă ofensiv și are un antrenor foarte bun. Urmează o săptămână cu trei jocuri și este important să le tratăm cu mare atenție”

Soiledis, out trei săptămâni

Așa cum FANATIK anunța încă de joi, Aristidis Soiledis va fi out de la FCSB în următoarele săptămâni. Vintilă a confirmat această informație la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

”Avem probleme, dar nu majore. Soiledis a suferit o întindere musculară, va lipsi 3 săptămâni, dar avem înlocuitori foarte buni pe care ne bazăm”, a spus antrenorul FCSB.

Ce spune Andrei Miron de meciul cu fosta echipă

Venit recent la FCSB tocmai de la FC Botoșani, Andrei Miron spune că noua sa echipă va avea un meci greu în Moldova.

”Jucăm cu o echipă foarte bună, care joacă deschis. Noi avem probleme doar cu echipe care se apără pe două linii. Perioada mea la Botoșani s-a încheiat.

Acum sunt jucătorul celor de la FCSB. Trebuie să mă gândesc doar la acest club. Avem nevoie de cele 3 puncte pentru a continua lupta la campionat”

ADVERTISEMENT