Fotbal intern

Bogdan Vintilă se gândește la transferul lui Florin Niță: „L-aș dori la echipă”

07.03.2020 | 11:57
Bogdan Vintila se gandeste la transferul lui Florin Nita Las dori la echipa
ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă a vorbit înaintea meciului cu Universitatea Craiova și crede că victoria din Cupa României cu Hermannstadt este rezultatul de care elevii săi aveau nevoie disperată pentru a se liniști din punct de vedere moral.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,12 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă speră la victorie în meciul cu Craiova

Bogdan Vintilă a vorbit despre posibilitatea unei reveniri a lui Florin Niță: „Niţă e un jucător sub contract cu altă echipă, îl cunosc personal, am lucrat cu el la Chiajna, e un caracter frumos și un portar bun, mi l-aș dori, dacă se poate. Până în vară îi avem însă pe Vlad, Niga, ne descurcăm mai departe”.

Bogdan Vintilă a vorbit despre meciul cu Universitatea Craiova și consideră că jucătorii săi sunt pregătiți pentru o victorie în duelul cu oltenii: „Ne dorim ca până la ora jocului să-i refacem pe jucători atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere mental. Victoria cu Hermannstadt ne-a descătușat.

ADVERTISEMENT

Am mare încredere în ei și ne dorim ca duăpă 90 de min să-i face fericiți pe toți suporterii noștri. Am trtrecut peste șocul cu Bălgrădean, discuțiile sunt despre alte lucruri nu despre Bălgrădean. Urmează două meciuri dificile, nu decisive”.

„Trebuie să ne împrietenim cu presiunea”

Bogdan Vintilă susține că elevii săi trebuie să se obișnuiască cu presiunea și a declarat că Vâtcă nu va semna cu FCSB, după ce Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj:  Presiune este la fiecare joc, trebuie să ne împrietenim cu presiunea, noi ne dorim doar să câștigăm. Față de meciul trecut, Craiova a adus mai mulți jucători și s-au întărit.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă Gustavo va putea juca în meciul cu noi, dar este un jucător bun. Noi ne dorim să ne îndeplinim obiectivul , să câștigăm campionatul și să participăm în cupele europene”.

„Calificarea în Cupa României ne satisface, iar acum ne concentrăm pe campionat. După meciul din cupă avem un plus moral și mental. Nu vine Vâtcă, din ce știu eu a semnat cu U Cluj, în momentul acesta avem doi portari în lot.

ADVERTISEMENT

Încercăm să jucăm un fotbal bun, plăcut ochiului, uneori plătim din cauza naivității vârstei, dar asta este”, a mai spus antrenorul FCSB-ului.

  • 48 de ani a împlinit Bogdan Vintilă pe 27 februarie
ADVERTISEMENT
Tags: