Fotbal intern

Bogdan Vintilă și jucătorii de la FCSB vor intra de luni în izolare! Gigi Becali a luat decizia

15.03.2020 | 19:17
Bogdan Vintila si jucatorii de la FCSB vor intra de luni in izolare Gigi Becali a luat decizia
ADVERTISEMENT

Fotbalul s-a oprit și în România de joi, 12 martie 2020. FRF a decis să suspende orice activitate până la 31 martie, astfel că jucătorii majorității echipelor au fost lăsați liberi.


UPDATE, 15 martie, ora 19:17. Gigi Becali a luat decizia ca începând de luni jucătorii şi staff-ul FCSB să intre în izolare pentru a se proteja de ameninţarea coronavirusului. Astfel, antrenamentele şi pregătirea fizică sunt suspendate pe termen nelimitat, anunţă Prosport. Gigi Becali nu a fost de acord în primă fază cu vacanţa forţată a jucătorilor săi, dar a cedat din cauza acestei crizei coronavirusului și a stării de alertă generală în țară.

ADVERTISEMENT

FANATIK a informat că situația este specială la FCSB, unde Bogdan Vintilă și staff-ul său au condus antrenamente în fiecare zi de la anunțul federal. Având în vedere criza cauzată de coronavirus, antrenorul și jucătorii vor vacanță, Gigi Becali spune „nu”!


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,57 este cota pentru ”peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă și jucătorii de la FCSB vor vacanță din cauza coronavirusului, Gigi Becali se opune

Cei de la FCSB sunt singurii care s-au antrenat în ultimele zile. Decizia a fost luată de Gigi Becali la câteva minute după anunțul FRF, patronul având o discuție cu Bogdan Vintilă despre acest lucru.

S-a respectat planul de antrenament al săptămânii, astfel că prima zi liberă va fi mâine, duminică, 15 martie. Apoi, din ceea ce le-a transmis staff-ul tehnic, roș-albaștrii se vor întoarce de luni la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Având în vedere escaladarea crizei de coronavirus, România trecând la scenariul trei, Bogdan Vintilă și jucătorii și-au exprimat doleanța de a intra în vacanță la fel ca restul echipelor din campionat.

Momentan, Gigi Becali, care a ieșit iar în evidență zilele trecute, a refuzat cererea oamenilor săi, anunțându-i că antrenamentele vor continua. Probabil marți, 17 martie, când va veni și anunțul UEFA privind meciurile de baraj și turneul final EURO, și cei de la FCSB vor intra, practic, în vacanță.

ADVERTISEMENT

Cei de la Craiova au anunțat intrarea în vacanță până pe 21 aprilie, jucătorii lui CFR Cluj s-au izolat în case

Un anunț surprinzător a venit din partea celor de la Craiova. Deși campionatul a fost suspendat până pe 31 martie, conducerea a decis ca jucătorii să plece în vacanță până pe 21 aprilie!

Probabil oltenii au informații că suspendarea va fi prelungită, pentru că în comunicatul de pe FB se precizează că după 21 aprilie echipa se reunește pentru a continua play-off-ul sau a pregăti noul sezon.

Și campioana CFR Cluj a dat liber jucătorilor. La câteva minute după suspendarea Ligii 1, Bogdan Mara a salutat măsura și a anunțat că jucătorii lui Dan Petrescu vor avea câteva zile libere. În acest timp, Ciprian Deac și colegii săi postează de acasă mesaje pentru fanii CFR-ului.

ADVERTISEMENT
Tags: