Fotbal intern

Bogdan Vintilă știe deja primul 11 cu care joacă pe 2 februarie la Cluj, cu CFR! Mihai Pintilii, noul secund, s-a ocupat mai mult de titulari! EXCLUSIV

13.01.2020 | 23:50
Bogdan Vintila stie deja primul 11 cu care joaca pe 2 februarie la Cluj cu CFR Mihai Pintilii noul secund sa ocupat mai mult de titulari EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

FCSB este de duminică 12 ianuarie în cantonamentul spaniol de la Puerto Banus. Aici jucătorii lui Bogdan Vintilă pregătesc partea a doua a sezonului, în care încearcă să oprească supremația CFR-ului din ultimii doi ani.

Săptămâna a început pentru roș-albaștri cu un antrenament de aproape 90 de minute la terenul aflat la doar 3 minute de mers pe jos de hotelul unde sunt cazați, Melia Marbella Banus. FANATIK a fost la baza de pregătire și a observat că, intenționat sau poate doar întâmplător, titularii din acest moment ai celor de la FCSB s-au antrenat mult timp în același grup!

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,20 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici mai multe cote!

Mihai Pintilii, noul secund al lui Bogdan Vintilă la FCSB, s-a ocupat în principal de titularii din derby-ul cu CFR Cluj!

Într-un colț al terenului, sub atenta supraveghere a lui Mihai Pintilii, noul antrenor secund al lui Bogdan Vintilă, informație anunțată de FANATIK acum câteva zile, 10 jucători s-au pregătit mult timp în același grup.

ADVERTISEMENT

A existat curiozitatea de a-i nota pe cei 10 fotbaliști, toți jucători de câmp, pentru că jucau la două porți de „hochei”, cinci contra cinci, pasând din prima, driblând, marcând.

Cei 10 jucători coordonați de pe margine de Mihai Pintilii erau fundașii Vali Crețu, Planic, Iulian Cristea și Ionuț Panțîru, mijlocașii Răzvan Oaidă, Ovidiu Popescu și Moruțan, plus ofensivii Dennis Man, Florinel Coman și căpitanul Florin Tănase!

ADVERTISEMENT

Întâmplător sau poate nu, adăugându-l aici și pe Cristi Bălgrădean, care s-a antrenat alături de ceilalți goalkeeperi din lot, cei 10 ar reprezenta, în mare măsură, primul 11 cu care Bogdan Vintilă va începe sezonul oficial cu deplasarea de la Cluj.

mihai pintilii
Mihai Pintilii le arată fundașilor Ionuț Panțîru și Iulian Cristea cum să iasă cu degajare din apărare

Darius Olaru și Dragoș Nedelcu, variante din linia întâi pentru primul 11

FCSB nu are nicio problemă în ceea ce privește suspendările pentru primul meci de la reluarea campionatului, derby-ul cu CFR Cluj, de pe 2 februarie de la Cluj.

ADVERTISEMENT

Mai sunt aproape trei săptămâni până la acea partidă din Gruia, dar dacă nu apar lucruri neprevăzute – în principal accidentări, mai puțin alte transferuri -, FCSB își cam cunoaște titularii. Cei cu care lucrează în principal Mihai Pintilii.

E greu de crezut că vor fi modificări în linia de apărare sau chiar în linia celor trei din ofensivă. Discuția se face la mijlocul terenului, acolo unde Darius Olaru, abia sosit de la Mediaș și Dragoș Nedelcu intră la bătaie pentru un post de titular. După multă vreme, FCSB începe deja să-și recite pe de rost primul 11.

Cum ar putea arăta FCSB în derby-ul cu CFR de la Cluj:

Bălgrădean – Crețu, Planic, Cristea, Panțîru – Oaidă (Olaru), Ov. Popescu (Nedelcu), Moruțan – Tănase – Man, Fl. Coman.

ADVERTISEMENT