Fotbal intern

Bogdan Vintilă surprinde înainte de Hermannstadt – FCSB: ”Nu pot să spun că venirea la echipă e cea mai bună decizie din viața mea”

24.10.2019 | 11:18
Bogdan Vintila surprinde inainte de Hermannstadt  FCSB Nu pot sa spun ca venirea la echipa e cea mai buna decizie din viata mea
ADVERTISEMENT

Antrenorul Bogdan Argeș Vintilă a surprins la conferința de presă susținută înainte de meciul FC Hermannstadt – FCSB, din etapa a 14-a, prima a returului din Casa Pariurilor Liga 1. Tehnicianul ”roș-albaștrilor” a vorbit despre posibila plecare a lui Bogdan Planic și de nemulțumirile lui Adi Popa și Cristi Manea că nu sunt titulari.

Bogdan Vintilă surprinde înainte de Hermannstadt – FCSB: ”O numire aici nu te urcă 100 de trepte”

”Mi-am dat seama că FCSB este o echipă foarte iubită în România și avem suporteri în cele mai frumoase locuri, la mănăstiri, la biserici, în sătucuri mici. Dragostea lor te mișcă. Nu pot să spun că venirea la FCSB e cea mai bună decizie din viața mea, și când m-am căsătorit a fost o decizie bună. În plan sportiv pot spune asta. O numire la FCSB nu te urcă 100 de trepte, eu antrenez la fel la orice echipă. Aici e presiunea mai mare, dar când faci ceea ce-ți place atunci vin și rezultate”, a surprins Bogdan Vintilă înainte de Hermannstadt – FCSB.

ADVERTISEMENT

”Vrem să începem returul cu o victorie. A fost un tur învolburat, acum s-au liniștit apele. Ne dorim să adunăm puncte. Singurul obiectiv al nostru este să adunăm puncte. Suntem FCSB şi trebuie să câştigăm cât mai multe meciuri. Am jucători buni și foarte buni, indiferent cine intră poate să dea randament bun. Am variante pentru cei absenți”, a declarat tehnicianul la conferința de presă.

Bogdan Argeș Vintilă le dă indicații jucătorilor săi în meciul FCSB – Dinamo

”Pe Popa l-am sfătuit să fie mai atent la declarații”

Bogdan Vintilă a vorbit despre situația lui Bogdan Planic, care ar putea pleca în vară liber de contract: ”Planic este jucătorul nostru, se antrenează bine, în rest nu e problema mea. Este un jucător profesionist și sunt sigur că va fi concentrat la jocuri. Nu pot să analizez conducerea clubului pentru ce trebuia sau nu trebuia făcut. Este o politică a clubului ce trebuie urmată, eu sunt pus aici doar să antrenez. Jucătorii trebuie să-și dea seama că dacă dau sută la sută pot primi o mărire de salariu”.

ADVERTISEMENT

”Cu Adi Popa vorbesc în fiecare zi, l-am sfătuit să fie mai atent la declarații pentru că nu-i fac bine. Toți jucătorii vor să joace, dar am 29 de fotbaliști în lot. Poate veni momentul oricui și ei trebuie să fie pregătiți. Manea nu are ritm pentru 90 de minute, el trebuie să se antreneze în continuare. Îmi doresc să câștig mai mult de 21 de puncte din cele 9 etape din acest an. Vreau să le câștig pe toate”, a precizat Vintilă în încheiere.

Partida FC Hermannstadt – FCSB, din etapa a 14-a, prima returului din Casa Pariurilor Liga 1, se va disputa sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 20:30, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. În ultimele zile între Bogdan Planic și Gigi Becali a existat un schimb de replici pe tema prelungirii contractului.

ADVERTISEMENT