ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Bogdan Vintilă, triumfător după victoria cu Botoşani: “Ei n-au jucat decât bufa!”. Pe cine propune la Naţională

Autor: Alex Bradescu | 09.11.2019 | 22:50
Bogdan Vintilă, triumfător după victoria cu Botoşani:
Bogdan Argeş Vintilă. Foto: sportpictures.eu

Bogdan Vintilă a oferit un discurs puţin atipic pentru el după victoria în faţa celor de la Botoşani, scor 2-0. Antrenorul FCSB a explicat că era ferm convins că formaţia sa se va impune în faţa moldovenilor, pentru că le “citise” stilul de joc. 

ADVERTISEMENT
  • Cota BETANO FCSB – Astra: 1,87 pentru “ambele înscriu” – vezi toate cotele aici (P) 

Bogdan Vintilă îşi laudă echipa după victoria de la Botoşani: “A fost mai palpitant în zece oameni”

“Mă aşteptam să câştigăm, nu era asta o problemă, dar a fost mai palpitant aşa, în zece jucători. Ai mei au dat dovadă de spirit de sacrificiu, au marcat în inferioritate. Sunt mândru de ei. Echipa a jucat exact ce am pregătit, ştiam că se vor repezi peste noi. N-au jucat decât bufa, mingi lungi! Am schimbat puţin registrul tactic în a doua repriză şi am reuşit şi al dolea gol”. 

ADVERTISEMENT

“M-am revoltat puţin că nu se acordau nişte faulturi grosolane, dar m-a luat puţin valul. Mi-am cerut scuze apoi, am luat galben, asta e. O echipă mare câştigă şi împotriva adversarului, dar şi împotriva celorlalţi”, a fost declaraţia lui Vintilă.

Tehnicianul roş-albaştrilor afirmă că a sunt mai mulţi jucători care ar fi meritat să facă parte din lotul Naţionalei pentru dubla cu Suedia şi Spania. Vintilă a nominalizat nu mai puţin de şase jucători de la FCSB!  “Creţu, Panţîru, Ovidiu Popescu, Coman, Tănase, Man…puteau să facă parte din lotul naţionalei. Liniştit pot juca!”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!