Life

Bogdan Vlădău și-a asumat relația cu Iulia Vântur în fața soției sale: „Un om foarte mișto”. Reacția Ginei Chirilă

Bogdan Vlădău a vorbit despre relația pe care a avut-o în trecut cu Iulia Vântur, chiar în fața soției lui. Cum a reacționat Gina Chirilă atunci când a auzit?
28.06.2022 | 13:10
Bogdan Vladau sia asumat relatia cu Iulia Vantur in fata sotiei sale Un om foarte misto Reactia Ginei Chirila
Bogdan Vlădău a vorbit despre relația cu Iulia Vântur. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bogdan Vlădău a vorbit despre relația de scurtă durată pe care a avut-o cu Iulia Vântur. De față era și Gina Chirilă, actuala soție a acestuia, care a avut o reacție neașteptată.

Bogdan Vlădău a recunoscut că a avut o relație cu Iulia Vântur. Cum a reacționat Gina Chirilă?

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au o relație de mai bine de 10 ani și sunt părinții unei fetițe. Cei doi au fost invitați în podcast-ul pe care Cătălin Măruță îl găzduiește pe YouTube, unde au atins mai multe subiecte.

ADVERTISEMENT

Printre altele, Bogdan Vlădău a fost întrebat despre relația pe care a avut-o cu Iulia Vântur cu mult timp înainte de a o cunoaște pe soția lui.

Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa actualului star de la Bollywood și a mărturisit că deși a fost scurtă perioada în care au fost împreună, a fost una frumoasă.

ADVERTISEMENT

„Am avut o relație foarte frumoasă, foarte scurtă ce-i drept. Da, un om foarte mișto din toate punctele de vedere”, a dezvăluit Bogdan Vlădău.

La auzul cuvintelor spuse de soțul său, Gina Chirilă nu s-a supărat, din contră, fosta concurentă Bravo, ai stil! a mărturisit că nu are nicio problemă cu trecutul.

ADVERTISEMENT

La rândul lui, Bogdan Vlădău a recunoscut că nu are tocmai cel mai liniștit trecut, dar că a avut ceva de învățat din toate experiențele prin care a trecut de-a lungul vieții.

„A fost un trecut tumultuos, ce-i drept. Trebuie să te bucuri de el, că e în trecut, adică sunt experiențele care te definesc pe tine până la urmă și nu poți să le negi. Dar important este să evoluezi, să mergi înainte și să înveți”, a explicat Bogdan Vlădău.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut Bogdan Vlădău și Gina Chirilă?

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au recunoscut că relația lor a început mai mult dintr-o joacă. S-au cunoscut prin intermediul unei rețele sociale și nu se așteptau pe atunci să ajungă să-și întemeieze o familie, mai ales că între ei există o diferență de vârstă de 15 ani.

„Avea 18 ani împliniți când ne-am cunoscut. Era Facebook-ul atunci în vogă și am zis să-i scriu. Aveam vreo 32 de ani.

Mă știa lumea și încă eram foarte jucător pe piață. A început pur și simplu ca o glumă. I-am scris, nu mi-a răspuns foarte mult timp, cred că vreo două luni. La un moment dat mi-a răspuns ceva pe lângă subiect și am insistat. Până la urmă a acceptat”, și-a amintit Bogdan Vlădău.

 

ADVERTISEMENT
Tags: