Life

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă, la un pas de despărțire: „A trebuit să mă dau jos din avion”

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au dezvăluit că recent între ei a izbucnit o ceartă care ar fi putut duce la despărțire. Care a fost motivul disputei aprinse?
04.04.2022 | 17:36
Bogdan Vladau si Gina Chirila la un pas de despartire A trebuit sa ma dau jos din avion
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au fost la un pas de a se despărți. Foto: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă sunt împreună de 10 ani. Chiar dacă se înțeleg bine, certurile nu sunt complet inexistente în familia lor. Cei doi au recunoscut că de curând au fost la un pas de despărțire, însă s-au împăcat rapid.

De ce au fost Bogdan Vlădău și Gina Chirilă pe punctul de a despărți. Artistul, nevoit să coboare din avion înainte ca acesta să decoleze

Bogdan Vlădău și Gina Pistol aveau programată o vacanță exotică în Bali. Primul care trebuie să plece era artistul pe care îl așteptau prietenii săi la destinație.

ADVERTISEMENT

Chiar în momentul în care avionul era pe punctul de decolare, Gina Chirilă l-a anunțat pe soțul său că trebuie să se întoarcă deoarece Katia, fiica lor, are nevoie de pașaport. Bogdan Vlădău a ezitat inițial, iar asta a supărat-o serios pe partenera lui de viață.

„Trebuia să plec eu mai devreme în Bali și urma ca Gina să vină cu Katia peste vreo săptămână sau zece zile. M-am îmbarcat în avion.

ADVERTISEMENT

Eram pe punct de plecare și zice ‘Vezi că are și ea nevoie de pașaport’. Noi eram ferm convinși că un copil atât de mic nu are nevoie de pașaport. Face doi ani pe 25 mai. A trebuit să mă dau jos în avion”, a explicat Bogdan Vlădău.

În ciuda modului diplomat în care artistul a expus situația, soția lui a recunoscut în emisiunea lui Cătălin Măruță că lucrurile au stat puțin diferit. Gândul că Bogdan Vlădău ar putea pleca fără să țină cont de ea și fiica lor a enervat-o la culme și nu a mai vrut să-i răspundă la mesaje.

ADVERTISEMENT

„Am fost un pic acidă, n-am mai vorbit deloc. Am fost impulsivă, după care n-am mai vorbit nimic. Nici nu mi-a spus. A sunat la ușă, eu credeam că el e deja în Doha…Chiar nu mi-a venit să cred. Am lăsat nervii deoparte”, a dezvăluit Gina Chirilă. 

„Cum crezi că e cu o femeie care e și moldoveancă și leoaică?”

Mai în glumă, mai în serios, Bogdan Vlădău s-a plâns de temperamentul soției sale prezentatorului Cătălin Măruță, recunoscând că nu are niciodată timp să se plictisească.

ADVERTISEMENT

„Cum crezi că e cu o femeie care e și moldoveancă și leoaică? E într-un fel anume, nu te plictisești niciodată. Viața ta nu e monotonă niciodată. N-ai nicio șansă. Îmi condimentează viața în fiecare zi, chiar și când nu trebuie”, a spus Bogdan Vlădău.

ADVERTISEMENT
Tags: