Fotbal international

Boicot în Bundesliga la meciul Hertha Berlin – RB Leipzig! Fanii gazdelor, deranjaţi de ultima decizie a conducerii

Autor: Razvan Nicolae | 03.11.2018 | 18:13
Boicot în Bundesliga la meciul Hertha Berlin - RB Leipzig

Meciul Hertha Berlin – RB Leipzig, din etapa a 10-a din Bundesliga, va fi boicotat de fanii gazdelor. Suporterii formaţiei din capitala Germaniei s-au decalarat deranjaţi de ultima hotărâre luată de conducerea clubului şi au anunţat că nu vor veni la meciul care se va disputa sâmbătă, de la ora 19:30, pe “Olympiastadion”.

Înaintea meciului cu RB Leipzig, conducerea clubului din capitala Germaniei a anunţat că fanii echipei nu vor mai avea voie să intre pe stadion cu steaguri sau banere. Decizia i-a înfuriat pe suporterii lui Hertha Berlin, aceştia anunţând că vor boicota partida cu RB Leipzig.

Boicot în Bundesliga la meciul Hertha Berlin – RB Leipzig

Fanii lui Hertha Berlin au decis să boicoteze meciul cu RB Leipzig din etapa a 10-a din Bundesliga. Decizia conducerii clubului a venit după ce la ultima etapă din campionat, la finalul remizei cu Borussia Dortmund, scor 2-2, ultraşii s-au luat la bătaie cu forţele de ordine.

Ralf Busch, unul dintre membrii marcanţi ai galeriei lui Hertha Berlin, a vorbit în presa germană despre boicotul pregătit de ultraşii echipei din capitala Germaniei. “Este prea dură decizia de a impune această interdicţie. Poliţiştii din Dortmund au făcut exces. Noi am făcut mai multe cerinţe pentru a avea nişte banere autorizate de conducerea clubului. Nu ştiu cum se vor comporta fanii la meciul cu Leipzig. Unii au spus că nu vor veni, alţii au anunţat că vor sta în tribună, dar nu vor cânta deloc în timpul partidei. Au mai fost probleme de-a lungul timpului cu conducerea clubului, dar mereu s-a găsit o cale de dialog. Sper că şi acum se va întâmpla la fel, iar interdicţia să fie ridicată. Nu e normal să se întâmple astfel de lucruri”, a declarat Ralf Busch pentru Der Tagesspiegel.

Boicot în Bundesliga la meciul Hertha Berlin - RB Leipzig. Ce au anunţat fanii echipei gazdă
Boicot în Bundesliga la meciul Hertha Berlin – RB Leipzig. Ce au anunţat fanii echipei gazdă
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!