Carousel hot news

Bokila: “I-aş fi omorît pe fanii Petrolului!”

Jeremy Bokila a explicat la Digi Sport de ce nu vrea sub nicio formă să joace la Steaua, deşi Gigi Becali a dat ordin să se încerce legitimarea congolezului....
Autor: Octavian Cojocaru | 20.07.2013 | 10:05
Bokila:
Jeremy Bokila nu vrea să-i rănească pe suporterii "lupilor"

Jeremy Bokila a explicat la Digi Sport de ce nu vrea sub nicio formă să joace la Steaua, deşi Gigi Becali a dat ordin să se încerce legitimarea congolezului.

“Eu respect Steaua şi mi-ar fi plăcut să joc acolo, dar, dacă aş fi făcut-o, i-aş fi omorît pe fanii Petrolului, iar eu nu pot să fac asta. M-am simţit foarte bine la Ploieşti. Aşa că niciodată nu voi juca la o altă echipă din România”, a spus Bokila.

“Îmi doream enorm de mult să joc în Supercupă pentru Petrolul, dar nu doream să fiu păcălit de cei de acolo. Îmi pare rău că echipa a pierdut în faţa Stelei şi mai ales la un asemenea scor. Sînt convins că, dacă eu eram pe teren, nu se mai realiza acest scor. Dacă mai jucau şi Geraldo şi Alcenat, alta era soarta Supercupei. Cît despre oferte, n-am ce sa vă spun; există interes de la echipe de primă ligă din Franţa, Anglia, Olanda şi Spania”, a completat atacantul care a punctat de 22 de ori în sezonul precedent.

Petroliştii încă îl mai aşteaptă pe congolez să revină la Ploieşti, iar cea mai bună dovadă este faptul că a fost trecut pe lista UEFA pentru meciurile din tururile preliminare. “Găzarii” i-au adus şi un posibil înlocuitor lui Bokila, pe Ferebory Dore, fost coleg cu Keşeru la Angers, care a ajuns deja la Ploieşti şi urmează să semneze cu Petrolul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!