Fotbal intern

„Bokila va avea probleme la Dinamo”, avertizează colegul lui de cameră de la CFR Cluj

Aşa cum a anunţat FANATIK.RO în EXCLUSIVITATE (vezi aici!), toate actele privind transferul lui Jeremy Bokila de la CFR Cluj la Dinamo au fost semnate în această dimineaţă. FANATIK.RO a luat...
04.09.2017 | 15:37
Bokila va avea probleme la Dinamo avertizeaza colegul lui de camera de la CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Aşa cum a anunţat FANATIK.RO în EXCLUSIVITATE (vezi aici!), toate actele privind transferul lui Jeremy Bokila de la CFR Cluj la Dinamo au fost semnate în această dimineaţă. FANATIK.RO a luat legătura cu coloegul de cameră de la CFR Cluj al atacantului congolez format la juniorii clubului olandez AGOVV Apeldoorn, nimeni altul decât fostul internaţional Ovidiu Hoban. Care crede că Bokila s-a grăbit să plece din Gruia în „Ştefan cel Mare”!

„Îmi pare rău că Jeremy a plecat de la CFR chiar la o adversară a noastră în lupta pentru titlu. Pentru că Dinamo este o echipă puternică, am simţit asta pe pielea noastră în meciul câştigat de noi cu 1-0 acasă, trebuie să recunosc că rezultatul este foarte bun în raport cu ce s-a întâmplat pe teren, au fost mai buni decât noi”

ADVERTISEMENT

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

„Jeremy s-a grăbit, cred eu, să plece. Era nemulţumit că nu joacă atâta cât ar fi vrut el, dar îi venea şi lui rândul să arate ce poate şi sunt sigur că primul gol i-ar fi schimbat sentimentele. Este un atacant puternic, tehnic, ce l-a ţinut pe bancă a fost accidentarea, nu aşa gravă cum s-a scris, şi nivelul fizic, care oricum creştea cu fiecare zi de antrenamente. Repet, primul gol îl descătuşa”

ADVERTISEMENT

„La Dinamo nu-i va fi uşor pentru că suporterii n-o să uite prea repede că a ales CFR-ul în locul lui Dinamo. Chiar dacă s-a împăcat cu Cosmin Contra, nu cred că va fi acceptat cu braţele deschise, nici în tribune, nici în vestiar. Iar pentru un atacant, care are nevoie mai mult decât oricine într-o echipă de sprijinul coechipierilor, asta ar putea să fie o mare piedică în jocul său. Nu se va impune uşor, asta-i clar”

Născut la Kinshasa, în Republica Democrată Congo, la 14 noiembrie 1988 şi format la juniorii clubului olandez AGOVV Apeldoorn, Jeremy Loteteka Bokila (1,88 m înălţime şi cântărind 78 kg) a mai jucat pentru Zulte Waregem (Belgia), Sparta Rotterdam (Olanda), Petrolul Ploieşti (România), Terek Groznîi (Rusia), Guangzhou R&F (China), Eskisehirspor (Turcia), Al Kharitiyath (Qatar), Akhisar Belediye (Turcia) şi CFR Cluj (România). La Dinamo va purta tricoul cu numărul 10.

ADVERTISEMENT

> 180 de minute în 5 meciuri din Liga 1 a adunat Bokila în acest sezon competiţional pentru CFR Cluj

> 16 goluri în Liga 1 şi 6 în Cupa României a înscris Bokila pentru Petrolul Ploieşti în sezonul competiţional 2012-2013

> 1 trofeu a câştigat Bokila în carieră, Cupa României cu Petrolul Ploieşti în 2013. A marcat unicul gol al finalei Petrolul Ploieşti – CFR Cluj

> 8 goluri în 12 partide a înscris Bokila pentru echipa naţională a Republicii Democrate Congo