Boldrin, propus la naţională: “E un jucător de calitate!”

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
21/08/2016, 14:37
Boldrin, propus la naţională: “E un jucător de calitate!”

STEAUA. Basarab Panduru a declarat că a rămas plăcut surprins de jocul lui Fernando Boldrin din meciul de sîmbătă dintre Steaua şi Dinamo de pe Naţional Arena. Totodată, fostul mijlocaş al roş-albaştrilor a spus că îl vede pe brazilian în lotul naţionalei.

“Boldrin e un jucător de calitate. Noi avem nevoie la naţională de jucători de calitate la mijloc. Dar ca să ajungă la naţională trebuie să fie naturalizat şi să-şi dorească să devină cetăţean român, că aţi văzut că Takayuki sau Teixeira nu sînt de acord să joace pentru o altă ţară”, a spus Panduru.

STEAUA. Panduru a avut un cuvînt de spus şi despre declaraţiile lui De Amorim cu privire la declaraţiile făcute în ce privesc antrenamentele făcute de Reghe: “A făcut pregătirea toată cu Astra, dar ai văzut poza aia cu Tănase la primul antrenament: el 50 kg, gantera era de 60 kg…Normal că dacă tu nu ai făcut cu gantere din alea mari, părea că avea kile sănătoase pe ea, gantera aia, si deodată ţi-o pune în spate, normal că te trezeşti că ai unele probleme. Dar usor, usor o să îşi revină”.

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×