ADVERTISEMENT
Fotbal international

Boli Bolingoli, avertisment pentru ardeleni înainte de Celtic – CFR. “Să le arătăm cine suntem cu adevărat!”

Autori: Ionut Neamţu, Iuliana Spirache | 01.10.2019 | 11:24
Boli Bolingoli în meciul CFR Cluj - Celtic, scor 1-1, în turul 3 preliminar al Champions League. Avertisment pentru ardeleni înaintea partidei din grupele Europa League

Boli Bolingoli a prins 90 de minute în prima manşă a turului 3 din Champions League, atunci când cele două formaţii au remizat pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, scor 1-1, iar pe Celtic Park a fost rezervă. Fotbalistul lui Celtic Glasgow în vârstă de 24 de ani trimite avertismente către CFR Cluj şi este sigur că echipa sa va produce surpriza în faţa ardelenilor, în Grupa E.

ADVERTISEMENT

Boli Bolingoli, avertisment pentru ardeleni înainte de Celtic – CFR

“Sigur că avem o şansă de răzbunare împotriva CFR-ului. Sunte, acasă şi este un joc mare pentru noi, aşa că de această dată trebuie să le arătăm cine suntem cu adevărat.  Pentru mine, adevărata dezamăgire nu a fost că nu jucam, ci că am fost eliminaţi din Champions League. Mi-am dorit foarte mult să ne calificăm mai departe. A fost ciudat că am marcat trei goluri acasă şi am pierdut. Asta a fost foarte greu de digerat. Dar s-a terminat şi trebuie să uităm acum. Suntem în faza grupelor Europa League şi vrem să ne îndeplinim obiectivul.

Cu echipa pe care o avem şi calitatea pe care o avem, cred că putem avea succes în Europa League şi să ne atingem unul dintre obiectivele noastre la finalul sezonului. Luăm fiecare joc în parte în acest moment. Am jucat în Europa League cu Rapid Viena şi Brugge, unde am jucat şi în Champions League”, a spus Bolingoli, conform Thescottishsun.co.uk.

Boli Bolingoli la finalul unui meci jucat pentru Celtic

CFR Cluj a eliminat-o pe Celtic Glasgow din Champions League

CFR Cluj şi Celtic Glasgow se întâlnesc în Grupa F din Europa League, acolo unde se mai află Lazio şi Rennes,  după ce formaţia antrenată de Dan Petrescu a reuşit să îi elimine pe scoţieni în turul 2 preliminar al Champions League, după ce meciul tur s-a terminat la egalitate, scor 1-1, iar returul a fost câştigat de CFR Cluj cu 4-3.

ADVERTISEMENT

După primul tur din Grupa F din Europa League, CFR Cluj ocupă prima poziţie, cu 3 puncte, după ce s-a impus în faţa lui Lazio. Celtic e pe 2, cu 1 punct, iar Rennes pe 3, tot cu un punct. Formaţia din Serie A pentru care joacă şi Ştefan Radu este pe 4, cu 0 puncte.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
Top 3 cele mai citite
Ţara Galilor
Ţara Galilor
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!