Life

Bolnavă de COVID, Alina Pușcău e din nou la spital! Vedeta a ajuns pe perfuzii, situația e critică

Bolnavă de COVID-19, Alina Pușcău, una dintre cele mai cunoscute actrițe de origine română în întreaga lume a ajuns, din nou, la spital, medicii luând decizia să o pună pe perfuzii.
02.10.2021 | 12:37
Bolnava de COVID Alina Puscau e din nou la spital Vedeta a ajuns pe perfuzii situatia e critica
Alina Puscau e una dintre cele mai frumoase actrita de origine romana Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Acum câteva zile, plângând disperată, Alina Pușcău a anunțat că este bolnavă de coronavirus și că varianta Delta a virusului cu care s-a infectat îi provoacă probleme cât se poate de mari.

Alina Pușcău a ajuns din nou la spital, pe perfuzii

Bolnavă de COVID-19, Alina Pușcău a ajuns la spital acum câteva zile pentru a fi tratată așa cum trebuie, actrița anunțând că are o formă gravă a bolii după ce a luat varianta Delta a virusului. Cu toate acestea, lucrurile păreau să meargă spre bine, așa că actrița a fost externată, Alina Pușcău ajungând acasă.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, de dimineață, frumoasa vedetă din filmele care au făcut senzație la Hollywood a ajuns, din păcate, din nou, la spital. Iar acolo, medicii au decis să o pună, de urgență, pe perfuzii.

Alina Puscau
Alina Puscau si-a pozat branula din mana dupa ce a ajuns, din nou, la spital Sursa foto: Instagram

De altfel, Alina Pușcău, care a anunțat pe conturile ei de socializare că este bolnavă de coronavirus și că a contractat varianta Delta a temutului virus, a dezvăluit pe Instagram că a ajuns din nou la spital și a postat imagini cu branula din mână. ”Din nou, la spital”, a spus actrița pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcău, la un pas de moarte din cauza coronavirusului

Simțindu-se din ce în ce mai rău, actrița de 39 de ani a anunțat că s-a dus la spital din cauza COVID-19 și că situația ei era una disperată, medicii precizându-i că dacă mai aștepta mult să ajungă la urgențe ar fi putut și să moară.

“La salvare stai ore întregi și aștepți, pentru că e foarte multă lume. Auzeam în telefon că oamenii mureau în casă de COVID. Dacă nu mergeam ieri la spital, muream în casă. Asta mi-a și zis!”, spunea Alina Pușcău, acum câteva zile, la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Mai mult, înainte de a ajunge la spital, Alina Pușcău a postat un filmuleț pe conturile sale de socializare, în care, plângând, povestea prin ceea ce trece din cauza coronavirusului.

“Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contactat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu”, a spus actrița pe contul său de socializare.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcău regretă că nu s-a vaccinat când ar fi putut să o facă

Mai mult, a precizat actrița, acum a ajuns să regrete că nu s-a vaccinat atunci când a putut, situația ei fiind una disperată, boala făcând ravagii în corpul Alinei Pușcău.

“Regret foarte mult că nu am făcut vaccinul. Simptomele mele au început cu dureri în gât, dureri în piept, îmi ardeau plămânii, febră, dureri de cap. (…) Mi-au făcut analize la plămâni și au văzut că plămânii sunt afectați. Acum sunt acasă. O lună de zile trebuie să stau în casă. Și fac tratament pentru plămâni. Și acum când respir simt că ceva mi s-a rupt, că nu mai sunt cum eram înainte și chiar îmi e frică”, a mai spus actrița pentru Antena 3.

De altfel, acum, actrița realizează că boala care a fost luată în glumă de mulți români este mult mai dificilă decât ar fi crezut și s-a transformat într-o susținătoare a ideii de vaccinare.

”COVID-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos. Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu, să respiri, să vorbești. Astăzi este a noua zi și este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor ca să pot să nu mă simt singură în casă, este foarte greu”, a mai spus Alina Pușcău pe conturile sale de socializare.

ADVERTISEMENT