Fotbal international

Bologna-Juventus 0-2. Torinezii se califică ușor în „sferturile” Cupei Italiei. Video

12.01.2019 | 23:44
BolognaJuventus 02 Torinezii se califica usor in sferturile Cupei Italiei Video

Juventus a câștigat cu 2-0 partida jucată în optimile de finală din Cupa Italiei cu Bologna. Golurile torinezilor au fost marcate de Bernardeschi și de Kean. Allegri a alcătuit un prim 11 cu multe rezerve, Ronaldo și Dybala intrând după pauză.

Pentru Juventus urmează jocul cu Chievo, programat pe 21 ianuarie, în Serie A.

Min. 49 – GOOOOOL JUVENTUS! Înscrie și puștiul Kean

Min. 9 – GOOOOL JUVENTUS! Bernardeschi deschide scorul

Min. 1 – A început partida. Ronaldo, Dybala și Matuidi sunt pe banca de rezerve.

Echipele de start Bologna - Juventus
Echipele de start Bologna – Juventus

Sâmbătă, 12 ianuarie, are loc meciul Bologna – Juventus, cu începere de la ora 21:45, contând pentru optimile de finală ale Cupei Italiei. Antrenorul Massimiliano Allegri a anunţat că pentru Juventus Cupa Italiei reprezintă un obiectiv şi prin urmare nu va trimite pe teren o echipă împănată de rezerve, ci va arunca în luptă mai mulţi titulari.

Juventus e liderul incontestabil din Serie A şi toată lumea este de acord că ar trebui un adevărat cataclism ca torinezii să nu se încoroneze la final de sezon cu al optulea scudetto consecutiv. Bologna are un sezon mai dificil, sub bagheta lui Pippo Inzaghi, dar rămâne o echipă imprevizibilă, iar meciurile de Cupă sporesc şi mai mult acest lucru.

Bologna – Juventus LIVE STREAM şi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Partida Bologna – Juventus se joacă sâmbătă, 12 ianuarie, de la ora 21:45, pe stadionul Renato Dall’Ara ;i contează pentru optimile de finală ale Cupei Italiei. Învingătoarea din acest meci va juca apoi în sferturi cu echipa calificată din dubla Atalanta – Cagliari. Meciul nu va putea fi vizionat în direct la TV, dar o variantă este să urmăriţi desfăşurarea meciului în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO. Şi Pippo Inzaghi, tehnicianul emilianilor, a anunţat că va trimite pe teren o echipă cât mai aproape de formula de campionat, pentru că un meci cu Juventus e un eveniment, care trebuie tratat cu tot respectul.

Dacă formula de start a Bolognei este mult mai greu de anticipat, Massimiliano Allegri a anunţat că este foarte posibil ca noul vârf de atac al lui Juventus să fie tânărul Moise Kean, ca urmare a faptului că Mario Mandzukic este accidentat şi obiectivul pentru croat este ca acesta să fie recuperat sută la sută pentru dubla foarte dificilă din optimile Champions League, contra lui Atletico Madrid.

Moise Kean va fi vârf de atac, în locul lui Mandzukic

Aşadar, tânărul Kean va fi vârful de lance, sprijinit de argentinianul Paulo Dybala. Despre Cristiano Ronaldo Allegri a spus că acesta îşi doreşte să joace, aşa cum vrea să o facă mereu, dar foarte probabil nu se va afla pe teren toate cele 90 de minute. Allegri urmează să decidă cu câteva ore înainte de meci dacă portughezul va intra din primul minut sau, aşa cum s-a întâmplat în premieră, în acest sezon, în campionat, la Bergamo, cu Atalanta, va fi introdus pe parcursul jocului.

Bologna - Juventus. Allegri va decide dacă Cristiano Ronaldo va intra de la început sau pe parcursul jocului
Bologna – Juventus. Allegri va decide dacă Cristiano Ronaldo va intra de la început sau pe parcursul jocului

Biletul Zilei din Italia. Portar va fi polonezul Szczesny, dar numai pentru acest meci, în caz de calificare urmând ca din faza următoare a Cupei să intre între buturi Matia Perin. Nu este sigură nici prezenţa lui Pjanic, Allegri dorind să îl odihnească pe bosniac, aşa cum pe partea stângă a apărării sunt mari şanse ca în locul lui Alex Sandro să joace tânărul Spinazzola. În schimb Leonardo Bonucci va fi dirijorul apărării.