Fotbal international

Boloni, amendat de două ori de federaţia belgiană şi suspendat două meciuri

26.09.2018 | 09:49
Boloni amendat de doua ori de federatia belgiana si suspendat doua meciuri
ADVERTISEMENT

Antrenorul român, Ladislau Boloni a fost amendat de două ori de federaţia belgiană şi suspendat pentru două meciuri. Tehnicianul grupării Royal Antwerp a primit două sancţiuni din partea Comisie de litigii a federaţiei belgiene de fotbal (URBSFA). Boloni a fost suspendat două și meciuri şi va trebui să plătească amenzi în valoare de 3.000 de euro, după partida cu Anderlecht, disputată la Bruxelles, la 2 septembrie, în etapa a VI-a a campionatului şi încheiată la egalitate, 1-1.

Boloni a fost atunci trimis în tribună în minutul 27, după o dispută verbală cu arbitrul partidei, Wim Smet. Pentru acest incident, Boloni a fost suspendat două jocuri şi amendat cu 2.000 de euro. Mai mult de atât, odată ajuns în tribună, antrenorul a continuat să ofere indicaţii elevilor săi. Pentru că a comunicat cu staff-ul şi cu unii dintre jucătorii săi, Boloni a mai primit o sancţiune de 1.000 de euro. În faţa comisiei, Boloni a recunoscut că a comunicat cu team-manager-ul Frederic Leidgens.

ADVERTISEMENT
Boloni, amendat de două ori de federaţia belgiană şi suspendat două meciuri. Boloni în tribună
Boloni și-a prelungit contractul cu gruparea belgiană Royal Antwerp

Boloni, amendat de două ori de federaţia belgiană şi suspendat două meciuri

Royal Antwerp, echipa antrenată de Ladislau Boloni se află pe locul 4 în Belgia cu 15 puncte acumulate. Patru victorii au elevii românului și trei rezultate de egalitate. O singură dată a pierdut până în acest moment Royal Antwerp care stă foarte bine și la capitolul golaveraj cu nu mai puțin de zece goluri marcate și cinci încasate. Club Brugge, Genk și Anderlecht sunt formațiile care domină momentan întrecerea din Belgia.

Pe primul loc e Club Brugge cu 22 de puncte, formația plecând lansat în cursa pentru titlu cu șapte victorii, un rezultat de egalitate și nicio înfrângere. Nu e singura formație care nu a pierdut până în acest moment. Și echipa de pe locul 2, Genk are zero în dreptul înfrângerilor, dar numai șase victorii și două rezultate de egalitate.

ADVERTISEMENT

6 echipe merg în Europa din campionatul belgian de fotbal