Cele mai citite

Video. Unul dintre cei mai în vogă români din Occident, dezvăluiri inedite: “Nu am vrut să devin antrenor!”

Unul dintre cei mai în vogă antrenori români a oferit un interviu în Belgia. Acesta i-a uimit pe interlocutorii săi atunci când a afirmat când nu şi-a dorit niciodată să fie antrenor al unei echipe.
27.11.2017 | 22:29
Video. Unul dintre cei mai în vogă români din Occident, dezvăluiri inedite:

Ladislau Boloni a oferit un scurt interviu video pentru pagina oficială de Facebook a clubului Royal Antwerp. Antrenorul de 64 de ani a reuşit să-i amuze pe belgieni în momentul în care a afirmat că nu şi-a dorit niciodată să devină antrenor, acesta dezvăluindu-le care a fost adevărata sa vocaţie.

Am lucrat ca dentist timp de şase ani, dar, în paralel, am jucat şi fotbal. Ţînând cont că în fotbal am ajuns la un anumit nivel, destul de înalt, am jucat la echipa naţională, am avut parte de nişte facilităţi în meseria mea de dentist. Niciodată n-am vrut să devin antrenor de fotbal, niciodată. Acum nu mai sunt deloc dentist, ci antrenor”, a declarat Loţi Boloni.

Boloni, dentist pe când juca la Steaua

În 1984, când Ladislau Boloni a venit de la ASA Târgu Mureş la Steaua, fotbalistul le-a cerut conducătorilor formaţiei din Ghencea să-i instaleze un cabinet de dentist la stadion. În timpul în care a jucat pentru cea mai galonată echipă din România, fostul internaţional român îi mai ajuta pe colegii săi când aceştia aveau probleme dentare.

Royal Antwerp ocupă locul cinci în Jupiler League, poziţie care permite echipei antrenate de Loţi Boloni calificarea în play-off. Etapa viitoare, formaţia românului se va duela cu Standard Liege, meci care se va juca duminică, 3 decembrie, de la ora 15:30.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri