Cele mai citite

Boloni rămâne şi sezonul viitor la Antwerp! ”Este printre cei mai buni”

Ladislau Boloni a ratat de puţin calificarea în play-off-ul campionatului Belgiei, dar este lăudat pentru prestaţia pe care a avut-o nou promovata Antwerp.
Autor: Vicentiu Dinescu | 12.03.2018 | 17:38
Boloni rămâne şi sezonul viitor la Antwerp! ”Este printre cei mai buni”

Patronul formaţiei Antwerp, Paul Gheyssens, e decis să continue cu antrenorul român şi l-a lăudat în presa belgiană. Echipa a ratat calificarea în play-off după ce a fost învinsă cu 1-2 duminică, în deplasare, de Anderlecht, campioana en-titre, chiar în ziua în care Boloni a împlinit 65 de ani.

”Putem fi super-mulţumiţi cu acest antrenor. Cum se poate spune acum ceva rău despre Ladislau? La câteva meciuri a făcut nişte alegeri pe care nimeni altcineva nu le-ar fi făcut. Mereu însă se întâmplă aşa”, a declarat Gheyssens pentru publicaţia Het Nieuwsblad.

Patron Antwerp: ”Boloni lucrează deja pentru sezonul viitor”

”V-o spun: Boloni nu este un antrenor obişnuit. Este printre cei mai buni. În acest sezon au venit 25 de jucători noi. Nu e simplu să gestionezi această situaţie. Împreună cu directorul sportiv Luciano D’Onofrio, antrenorul nostru nu se opreşte niciodată. Oamenii aceştia lucrează deja pentru sezonul viitor. Trebuie să facem astfel încât să aducem jucători de care e nevoie. Vor reuşi în această misiune. Sunt sigur de asta!”, a mai spus patronul lui Antwerp

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!