Sport

Boloni face haz de necaz despre proiectul Armatei Române: „Poate va apărea o a treia Steaua!”

Ladislau Boloni a făcut haz de necaz despre proiectul Armatei Române, spunând că se așteaptă să apară o a treia Streaua în viitor.
25.06.2021 | 20:07
Boloni face haz de necaz despre proiectul Armatei Romane Poate va aparea o a treia Steaua
ADVERTISEMENT

Tehnicianul român consideră că suporterii CSA Steaua sunt cei care au suferit cel mai mult de pe urma anunțului conform căruia echipa nu are drept de promovare în Liga 1.

Ladislau Boloni a vorbit și despre naționala României, spunând că nu a fost contactat de nimeni după ce a plecat din țară, însă nu se gândește la poziția de selecționer, dându-i încredere lui Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Boloni face haz de necaz despre proiectul Armatei Române

Ladislau Boloni a vorbit despre proiectul CSA Steaua, fiind dezamăgit de felul în care a evoluat, spunând că suporterii au avut cel mai mult de suferit

„Sunt lucruri puțin enervante și puțin triste. Poate că nu se va ivi un nou FCSB, mă gândesc mai departe acum, poate va fi o a treia Steaua, nici nu știu ce să mai zic.

ADVERTISEMENT

Poate suna corect ce spune Armata Română, dar fenomenul Steaua, care a fost în Liga 4 și Liga 4, e un fenoment puternic, are în spate sentimente puternice cu care nu e bine să te joci.

Nu e onorabil să le spui oamenilor care au stat în ploaie, în frig, în soare meci de meci. Acești oameni merită un respect și să li se dea ce e al lor”.

ADVERTISEMENT

„Imaginați-vă că Steaua o să fie pe poziție de promovare la anul, ce le mai spui suporterilor? Trebuie să fie o logică. Din păcate nu s-a obținut această logică cu FCSB și cu Steaua”, a mai spus Ladislau Boloni, la TV DigiSport.

„Nu mai intru în calculele naționalei în momentul acesta!”

Ladislau Boloni a vorbit și despre naționala României, însă nu se gândește la o revenire pe banca tehnică, având încredere în Mirel Rădoi: „Sunt chestii ipotetice, nu îmi place să răspund la astfel de întrebări, mai ales că acolo e Rădoi, care s-a sacrificat pentru națională.

ADVERTISEMENT

Nu cred că o să se mai ia o hotărâre ca FRF să se gândească la mine. Eu știu că plecarea mea din România mulți o explică în multe feluri”.

„Dar eu de când am plecat nu am mai avut nicio tangență cu conducerea FRF-ului, doar acum cu ocazia Campionatului European, când m-am întâlnit cu Belodedici. Nu mai intru în calcule în momentul acesta.

Noi stagnăm cu mentalitate, nu avem un om puternic care să facă legătura dintre sport și politică, pentru că altfel nu se poate”, a mai spus Ladislau Boloni.

„E trist ce se întâmplă la Dinamo, bravo suporterilor că au ținut echipa în viață. Să dispară Dinamo… astea erau echipele, nu pot să dispară Rapid, Steaua, Dinamo.

Nu pot să dispară, trebuie să continue, pentru că e greu să construiești o istorie. Pe mine mă interesează cine l-a vândut spaniolilor”, a spus tehnicianul despre situația de la Dinamo.

ADVERTISEMENT