Boloni, ce victorie! Chipciu şi Stanciu, dezastru pe teren propriu!

boloni, antwerp

UPDATE, ora 17:58 / Anderlecht, campioana Belgiei, a pierdut surprinzător cu 2-3 meciul împotriva lui St. Truiden, disputat pe teren propriu. Bruno a deschis scorul pentru gazde, în minutul 18, însă oaspeţii au egalat doar trei minute mai târziu prin Boli.

Oaspeţii au început foarte bine repriza secundă şi au marcat prin Legear (53) şi Botaka (66). Anderlecht a forţat pe final, dar a înscris doar o dată prin Teodorczyk, în minutul 87. Alex Chipciu a jucat 77 de minute, în timp ce Nicu Stanciu a jucat ultimele 15 minute ale meciului. După 4 etape, Anderlecht este abia pe locul 10 cu 4 puncte.

VEZI VIDEO REZUMAT


UPDATE / Campioana Belgiei joacă pe teren propriu cu St. Truiden. Alex Chipciu este titular la Anderlecht, în timp ce Nicuşor Stanciu, celălalt român din formaţia din Bruxelles, este doar rezervă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Chipciu evoluează pe postul de fundaş dreapta!

Click în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fostul mare jucător al Stelei, Laszlo Boloni, retrăieşte în Belgia vremurile bune de altădată, din perioada în care conducea destinele formaţiei Standard Liege. Atunci, în 2009, câştiga titlul cu respectiva echipă deşi o preluase abia în startul sezonului, acum a plecat foarte bine în noul campionat, la echipa pe care o pregăteşte, Royal Antwerp.

Trupa lui Boloni a trecut repede peste acel 3-5 de etapa trecută, de pe teren propriu, cu Genk şi a reuşit să se impună sâmbătă pe un teren destul de greu. Antwerp a învins cu scorul de 2-1, echipa KV Mechelen, într-un meci din etapa a patra a campionatului Belgiei, finalul fiind unul senzaţional, cu două goluri marcate în trei minute.

Boloni victorie. Golul de trei puncte a venit în minutul 90

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 67 prin francezul Duplus, dar Mechelen a egalat, când mai erau trei minute de joc, prin rezerva din Burkina Faso, Bande. Echipa lui Boloni a reacţionat imediat şi şi-a asigurat succesul graţie reuşitei din minutul 90 a lui Haroun.

În acest moment, Antwerp a intrat în careul de aşi al Pro League, ocupând locul 4 în clasament, cu 7 puncte, imediat după FC Bruges, dar cu trei puncte peste Anderlecht (care are un joc mai puţin).

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091