Sport

Ladislau Boloni a ajuns în România! Primele reacții la sosirea pe aeroport. Update

Ladislau Boloni se află la București, unde își negociază contractul cu Federația Română de Fotbal pentru a prelua naționala României.
06.01.2022 | 19:13
Ladislau Boloni a ajuns in Romania Primele reactii la sosirea pe aeroport Update
ADVERTISEMENT
06-01-2022
17:58

Prima reacție a lui Ladislau Boloni la revenirea în țară

Ladislau Boloni a făcut primele declarații la revenirea în țară, chiar pe aeroportul Otopeni, însă nu a făcut niciun comentariu despre preluarea naționalei:

„Mă bucur că sunteţi mulţi. V-am adus ceva cadouri, dar sunteţi atât de mulţi încât nu pot să dau la toată lumea.

Vă doresc la mulţi ani, sănătate multă!”

Tehnicianul poate deveni selecționerul României, așa cum a dezvăluit în exclusivitate FANATIK, deși pe lista FRF-ului mai sunt și alte variante.

Ladislau Boloni este cel mai experimentat antrenor de pe lista posibililor selecționeri întocmită de Federația Română de Fotbal, iar venirea sa ar reprezenta o mutare bună.

ADVERTISEMENT

Ladislau Boloni a ajuns în România și își negociază contractul pentru a deveni selecționer

Ladislau Boloni a ajuns în România și a început negocierile contractului pe care Federația Română de Fotbal i l-a întocmit, iar dacă antrenorul va accepta propunerea, va deveni noul selecționer al României.

Conducerea FRF-ului este încrezătoare în oferta făcută lui Ladislau Boloni. Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a fost surprins pe aeroport în timp ce aștepta ca Ladislau Boloni să aterizeze.

ADVERTISEMENT

„Din ce știu, Boloni are niște cereri rezolnabile, care pot fi îndeplinite și din acest motiv cred că se poate ajunge la un răspuns favorabil în zilele care urmează”, spunea recent Mihai Stoichiță.

Mihai Stoichiță așteptându-l pe Ladislau Boloni pe aeroport. FOTO: Alexandru Barbu
Mihai Stoichiță așteptându-l pe Ladislau Boloni pe aeroport. FOTO: Alexandru Barbu

„Depinde de răspunsul lui ce se va întâmpla în continuare!”

Mihai Stoichiță a lăsat să se înțeleagă că Ladislau Boloni este principalul candidat pentru preluarea postului de selecționer, declarând că depinde de tehnician ce se va întâmpla cu lista de antrenori pe care FRF o are la dispoziție.

ADVERTISEMENT

„Depinde și de răspunsul lui ce se va întâmpla în continuare, dacă nu, se vor urmări și celelalte piste care au fost luate în această perioadă”, a mai precizat Mihai Stoichiță.

Ladislau Boloni a vorbit înainte de Revelion despre negocierile purtate cu FRF, recunoscând în acel moment că mai sunt lucruri de pus la punct:

ADVERTISEMENT

„Sigur că da, mai sunt lucruri de discutat. Aștept încă ceva. Am vorbit și cu domnul Stoichiță.

Am fost în contact, o discuție foarte bogată în idei, să spun așa, și pe urmă, zilele următoare vom intra în contact”.

Ultima echipă antrenată de Ladislau Boloni a fost Panathinaikos Atena, în sezonul trecut, de care s-a despărțit în luna mai, stând pe banca tehnică a grecilor 32 de meciuri, redresând formația după startul de sezon catastrofal.

  • 68 de ani are Laszlo Boloni
ADVERTISEMENT