Carousel hot news

Boloni ştie cum poate FCSB să o încurce pe Sporting. “Să facă asta!”

Laszlo Boloni a antrenat Sporting Lisabona în perioada 2001 - 2003 şi a reuşit să câştige campionatul, Cupa şi Supercupa Portugaliei alături de formaţia pe care FCSB o va înfrunta, marţi,...
14.08.2017 | 18:55
Boloni ştie cum poate FCSB să o încurce pe Sporting.

Laszlo Boloni a antrenat Sporting Lisabona în perioada 2001 – 2003 şi a reuşit să câştige campionatul, Cupa şi Supercupa Portugaliei alături de formaţia pe care FCSB o va înfrunta, marţi, 15 august, de la ora 21:45, în playoff-ul Champions League.

Antrenorul român de la Royal Antwerp a vorbit despre duelul dintre Sporting Lisabona şi FCSB şi susţine că echipa lui Nicolae Dică nu este victimă sigură în faţa portughezilor.

BOLONI SPORTING – FCSB. Antrenorul român are încredere în FCSB

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariu live, statistici, clasament în timp real


“Sporting este cotată ca favorită, dar Steaua are şansa ei. Cred şi simt însă că Sporting are şi carenţe. Dacă au investit atât de mult pentru a se întări înseamnă că recunosc că au nevoie de mai mult. Dacă Steaua îi ghiceşte puncteşe slabe poate să o încurce pe Sporting şi să producă un rezultat mare. Un egal ar fi pozitiv. Pentru asta trebuie să încetinească atacurile, să calmeze ritmul de joc şi atmosfera din tribune, iar în ofensivă să fie la fel de eficientă ca la returul cu Plzen. 

Din câte îl cunosc pe Jorge Jesus, este un antrenor care reuşeşte să imprime echipei o agresivitate deosebită în atac”, a spus Loţi Boloni, conform libertatea.

Sporting Lisabona – FCSB, marţi, 15 august, de la ora 21:45, în prima manşă a playoff-ului Champions League. Meciul este LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri