News

Bolsonaro, nerăbdător să scape de „oribila” carantină! Președintele brazilian are COVID-19

14.07.2020 | 13:07
Bolsonaro nerabdator sa scape de oribila carantina Presedintele brazilian are COVID19
ADVERTISEMENT

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei s-a declarat nerăbdător să scape de „oribila” carantină! Acesta a acceptat să vorbească prin telefon cu postul de televiziune CNN.

Șeful statului a precizat că s-a carantinat la reședința oficială, Alvorada Palace. Acesta a adăugat că așteaptă să facă un al doilea test. „Sunt nerăbdător, aștept rezultatul, nu suport rutina aceasta de a sta acasă, este oribil” 

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că Jair Bolsonaro a anunţat într-un interviu televizat, că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, pe care l-a minimalizat în mod neîncetat de la începutul pandemiei.

Jair Bolsonaro spune că este oribil în carantină

”Rezultatul pozitiv al testului tocmai a sosit”, a declarat şeful statului brazilian, în vârstă de 65 de ani, într-un interviu acordat mai multor posturi de televiziune, precizând că se ”simte bine”

ADVERTISEMENT

El a anunţat că prezintă unele simptome de covid-19, şi anume febră, şi faptul că a făcut un test. Preşedintele statului brazilian a ”îndulcit” recent o lege cu privire la purtarea măştii de protecţie, în contextul în care Brazilia este lovită în plin de noul coronavirus.

De la începutul epidemiei, Bolsonaro a luat în derâdere boala şi a participat la mai multe evenimente publice fără să poarte o mască de protecţie.

ADVERTISEMENT

El a criticat măsuri împotriva pandemiei impuse în mai multe state braziliene. Mai mult de atât, Bolsonaro a publicat pe reţele de socializare o imagine în care apare cu faţa descoperită, împreună cu mai mulţi miniştri brazilieni şi ambasadorul american la Brasilia, la o recepţie cu ocazia Zilei Naţionale a Statelor Unite.

Bolsonaro s-a opus prin veto faţă de două articole din legea cu privire la folosirea măştii de protecţie în locuri publice.

ADVERTISEMENT

Brazilia este a doua cea mai afectată ţară de pandemia covid-19, după Statele Unite, cu 1,6 milioane de contaminări cu noul coronavirus şi 65.487 de morţi din cauza covid-19.

 

 

 

ADVERTISEMENT