Sport

Foto. Usain Bolt se bucură de vacanţă! Imagini spectaculoase din Thailanda

Usain Bolt, cel care a fost cel mai rapid om din lume, se bucură în acest moment de o vacanţă relaxantă alături de prietena lui în Thailanda.
14.12.2017 | 20:50
Foto Usain Bolt se bucura de vacanta Imagini spectaculoase din Thailanda
ADVERTISEMENT

Fostul sprinter din Jamaica se află în vacanţă alături de Kasi Bennett, prietena lui. Cei doi nu s-au ferit să posteze numeroase fotografii pe reţelele de socializare în care serveau o salată sau se jucau printre altele cu doi elefanţi. 

Usain Bolt şi-a încheiat cariera în luna august, ultima lui cursă importantă fiind la Campionatul Mondial de Atletism de la Londra. Jamaicanul de 31 de ani a avut ghinion la ultima sa apariţie pe şcenă, el fiind obligat să abandoneze în cursa de 4×100 de metri, din cauza unei accidentări musculare venită la ultima cursă ca sprinter profesionist.

ADVERTISEMENT

Usain Bolt are statuie în Jamaica

Recent, guvernul jamaican a comandat o statuie pentru Usain Bolt în faţa stadionului naţional din Kingston drept recompensă pentru cariera remarcabilă avută de sprinter în atletism. Andrew Holness, premierul ţării, a avut onoarea de a dezvălui statuia lui Bolt în faţa stadionului pe care în urmă cu 15 a câştigat primul titlu naţional la juniori şi se pregătea să devină unul dintre cei mai mari sprinteri din istorie.

“Pentru mine acesta este unul dintre cele mai importante momente din carieră. Statuia a fost ridicată pentru mine, iar acest lucru mă face tare mândru”, a spus cel care încă deţine cel mai bun timp din istorie în proba de 100 de metri. 

ADVERTISEMENT

9.58 a alergat Bolt în 2009 la Berlin

19.19 a scos Bolt în proba de 200 de metri, un alt record care stă în picioare

8 medalii de aur are la Jocurile Olimpice

11 medalii la Mondiale