Fotbal intern

Bomba anului: Dennis Man la FC Barcelona? „Se potrivește proiectului la care lucrează Ronald Koeman!”

21.01.2021 | 17:05
Bomba anului Dennis Man la FC Barcelona Se potriveste proiectului la care lucreaza Ronald Koeman
Bomba anului: Dennis Man la FC Barcelona? foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Denis la Man la Barcelona? Ar putea fi bomba anului în materie de transferuri. Informația a fost pusă pe tapet de ziariștii spanioli, care precizează că internaționalul român s-ar potrivi perfect în proiectul pe care-l pune la punct antrenorul Ronald Koeman.

Gigi Becali nu se opune unei plecări a vedetei echipei sale, dar cere în schimbul său cel puțin 14-15 milioane de euro. Așa cum FANATIK v-a anunțat în exclusivitate, prima echipă care a făcut o ofertă oficială a fost Fenerbahce, refuzată însă de Gigi Becali din cauza sumei prea mici. Iar mutarea lui Man la Istanbul are șanse reduse de reușită, turcii neavând posibilitatea în acest moment să satisfacă doleanțele patronului feceseb-ist.

ADVERTISEMENT

S-a vorbit mai apoi de interesul unor echipe din Serie A, cum ar fi Parma sau Fiorentina, dar nici de această dată nu s-a concretizat nimic. Tot FANATIK a dezvăluit în premieră că Fiorentina ar fi dispusă să achite 12 milioane de euro în schimbul lui Man, ofertă refuzată în primă fază de Gigi Becali, care a cerut cu două milioane mai mult.

Jurnaliștii spaniolii anunță bomba anului în materie de transferuri: Dennis Man la Barcelona

Cu 17 goluri marcate în acest sezon pentru FCSB, Dennis Man este unul dintre cei mai apreciați jucători din lotul lui Toni Petrea, iar prestațiile sale nu aveau cum să nu atragă atenția cluburilor importante din străinătate. După ce s-a vorbit de interesul unor echipe din Italia, Rusia sau Turcia, iată că acum a apărut și varianta Spania.

ADVERTISEMENT

Și nu de oriunde, ci de la marea Barcelona. Informația a fost lansată de jurnaliștii spanioli de la fcbarcelonanoticias.com, care consideră că Man s-ar potrivi perfect în angrenajul pe care îl gândește antrenorul Ronald Koeman.

„Dennis Man este noua bijuterie și marea speranță a fotbalului românesc. Sunt jucători pe care, imediat ce-i vezi pe teren, îți dai seama că au tot ce le trebuie pentru a reuși. Iar Dennis Man este cu siguranță unul din ei.

ADVERTISEMENT

Multe cluburi îl monitorizează, deoarece suma de transfer este una mică, iar venirea lui la un club mare i-ar putea dezvolta calitățile. Iar Barcelona ar putea analiza o posibilă achiziție.

Echipa nu are un atacant și, chiar dacă Man nu joacă pe acel post, abilitatea lui de a marca goluri ar fi un atu. Trebuie semnalat și pricipalul lui defect: slabul aport defensiv.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Man se potrivește proiectului la care lucrează Ronald Koeman, anume aducerea de jucători tineri care să se integreze treptat în echipă cu ajutorul fotbaliștilor cu experiență precum Lionel Messi, Jordi Alba, Sergio Busquets printre alții.

Ar fi o soluție în condițiile crizei economice provocate de pandemie, care împiedică un transfer extraterestru care să rezolve problemele din atac”, este caracterizarea pe care i-o fac spaniolii lui Man.

  • 6.500.000 de euro este cota lui Dennis Man pe site-ul transfermarkt

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 2,42 este cota pentru “ambele marchează și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: