Fotbal intern

ŞOC la FCSB! Cazul împrumutului de 300.000 de euro către Astra, dovedit cu acte de FANATIK, a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină a FRF! EXCLUSIV

27.03.2019 | 18:32
SOC la FCSB Cazul imprumutului de 300000 de euro catre Astra dovedit cu acte de FANATIK a ajuns pe masa Comisiei de Disciplina a FRF EXCLUSIV

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a judecat primul termen al cazului împrumutului de 300.000 de euro al FCSB către Astra Giurgiu. FANATIK.RO a publicat actele care dovedeau afacerea cu o zi înainte de meciul direct dintre cele două formaţii.

Comisia de Disciplină a FRF se implică în cazul împrumutului de 300.000 de euro al FCSB către Astra

FANATIK.RO a aflat că celebrul caz al împrumutului de 300.000 de euro al FCSB către Astra a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină a FRF, iar un prim termen a avut loc miercuri. Părţile au solicitat amânare pentru a-şi formula apărările. Oficialii Universităţii Craiova au făcut sesizarea către Comisia de Disciplină a FRF, după ce, pornind de la banii primiţi de giurgiuveni de la Gigi Becali, coroborat şi cu evoluţia penibilă a Astrei cu FCSB, mai mulţi oameni de fotbal şi-au exprimat mai mult sau mai puţin vădit impresia că meciul Astra Giurgiu – FCSB 0-2 ar fi fost blat.

Înainte de meciul Astra Giurgiu – FCSB 0-2, FANATIK.RO a publicat actele care dovedesc fără echivoc, că vicecampioana României a împrumutat formaţia giurgiuveană cu 300.000 de euro. Contactat telefonic, Gigi Becali susţinea că aşteaptă ca banii să fie viraţi în contul clubului din partea LPF, din banii de pe urma drepturilor TV. Nu avem nicio treabă cu Astra. Am făcut un contract ca banii să fie viraţi din drepturile de televizare. Noi aşteptăm ca banii să vină de la LPF, nu de la Astra. E încheiată treaba cu ei”, declara Gigi Becali pentru FANATIK.RO, după publicarea actelor care dovedeau împrumutul dintre cele două cluburi.

FANATIK a publicat actele prin care FCSB, şi nu Gigi Becali, a împrumutat Astra cu 300.000 euro

Pe 26 octombrie 2018, Gigi Becali a înregistrat la Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare un contract de împrumut între FCSB şi Astra Giurgiu în valoare de 300.000 de euro. Cu toate acestea, afacerea dintre cele două cluburi fusese încheiată în august 2018, însă actul a fost înregistrat cu o săptămână înainte de meciul direct din returul sezonului regulat.

La finalul meciului din returul sezonului regulat din Liga 1 Betano, FCSB – Astra Giurgiu 1-0, Gigi Mulţescu, antrenorul giurgiuvenilor, a reacţionat. “Ce explicație să am?! Au fost niște ratări fără explicație, a fost un penalty fără explicație pe care l-am făcut. Dacă la pauză aveam 2-3 goluri nu cred că se supară nimeni. N-am reușit să înscriem nici din penalty”, susţinea Gigi Mulţescu.