Stiri sportive

SUPER BOMBĂ! Hernan Crespo VINE ÎN LIGA 1!

UPDATE 19:23 /Contactat de FANATIK.RO, Marius Şumudică pare încîntat de această variantă pentru banca Rapidului: "Ar fi ceva foarte bun pentru Rapid ca Hernan Crespo să vină pe bancă. Are...
08.07.2014 | 18:45
SUPER BOMBA Hernan Crespo VINE IN LIGA 1
ADVERTISEMENT

UPDATE 19:23 /Contactat de FANATIK.RO, Marius Şumudică pare încîntat de această variantă pentru banca Rapidului: “Ar fi ceva foarte bun pentru Rapid ca Hernan Crespo să vină pe bancă. Are sînge de argentinian, la fel ca Simeone. Sînt şi din aceeaşi generaţie. Nu are experienţă, însă cine ştie de ce este în stare? E un nume mare şi se poate crea o emulaţie, poate vin şi investitori”. Pe de altă parte, Dănuţ Lupu nu s-a declarat la fel de optimist în ceea ce priveşte posibila numire lui Crespo ca antrenor în Giuleşti: “Ar trebui să rîdem sau cum? E uşor de dat din gură, şi eu pot spune că-l aduc pe Berlusconi patron la Rapid… Chiar şi să fie o variantă reală cea cu Crespo, aceasta nu se poate realiza din cauza faptului că orice transfer la Rapid se face cu acordul unei femei care, după părerea mea, nu ştie fotbal. Pot zice că-l aduc pe Messi, dar ea poate spune că nu ştie cine e şi uite aşa degeaba am eu intenţii să-l transfer la Rapid“.

–––––––––––––––––––––––-

Angelo Massone este aşteptat să revină în România în cursul zilei de miercuri, conform înţelegerii cu Adrian Zamfir, însă în momentul plecării, italianul a precizat că se gîndeşte să revină în ţară şi cu un antrenor pentru a prelua Rapidul, după demisia lui Viorel Moldovan! 

ADVERTISEMENT

Presa italiană aruncă bomba şi anunţă că prima opţiune a lui Massone pentru banca tehnică a Rapidului este nimeni altul decît fostul mare atacant argentinian Hernan Crespo!  Fostul atacant, în vîrstă de 39 de ani, retras din activitate în 2012, doreşte să treacă la antrenorat şi ar fi tentat de opţiunea Rapid!

De asemenea, conform italienilor, fostul mare jucător al lui Juventus, Alessandro Birindelli, este varianta de rezervă în cazul în care nu ar bate palma cu Crespo!

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK.RO, Renzo Rossi a confirmat informaţia: “Da, este posibil. Este una din opţiuni! Veţi afla mai multe la momentul potrivit!”

Vom reveni cu amănunte!

itttt

Tags: