Fotbal intern

BOMBĂ! “Dacă nu FAC ASTA, Steaua îşi SCHIMBĂ numele!”

Steaua, brandul pe care Gigi Becali l-a înregistrat la OSIM în urmă cu 10 ani, ar putea avea în curînd alt proprietar, a anunţat Daily Business. Marca "Steaua Bucureşti" a fost înregistrată...
11.01.2014 | 17:07
BOMBA Daca nu FAC ASTA Steaua isi SCHIMBA numele
ADVERTISEMENT

Steaua, brandul pe care Gigi Becali l-a înregistrat la OSIM în urmă cu 10 ani, ar putea avea în curînd alt proprietar, a anunţat Daily Business. Marca “Steaua Bucureşti” a fost înregistrată de Becali în 2004, iar pe 29 ianuarie 2014 va expira acest drept de folosinţă. Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a demarat acum procedura de înregistrare a aceleiaşi mărci, depunînd la OSIM o cerere la finalul anului trecut. Conform sursei amintite, clubul armatei doreşte să înregistreze şi marca “Fotbal Club Steaua Bucureşti Citius Altius Fortius”.

Oficialii clubului din Ghencea trebuie să reînscrie la OSIM marca clubului, acolo unde, teoretic, au prima opţiune, doar că aceasta nu se află tocmai în regulă. Conform şefului Clubului Sportiv al Armatei Steaua, George Boroi, conducătorii echipei de fotbal, care a ieşit de sub tutela MApN în 1997, trebuie să îndeplinească anumite cerinţe, altfel riscînd să piardă atît sigla, cît şi denumirea! Boroi susţine că Steaua utilizează ilegal emblema şi denumirea, cele două aparţinînd clubului Armatei.

ADVERTISEMENT

0.RUGBY:STEAUA BUCURESTI-RCMU TIMISOARA 23-17,PLAY OFF SUPERLIGA CEC BANK (19.08.2012)

“Aşteptăm şi sîntem curioşi cum vor înregistra cei de la clubul de fotbal marca Steaua la OSIM. Ei folosesc vechea siglă, dar i-au adăugat două steluţe deasupra, care simbolizează cîştigarea a peste 20 de titluri. Ea aparţine Armatei. Nu ţine modificarea asta, nu ne pot păcăli. Dacă vor să le utilizeze, să se pună cu noi la masa discuţiilor, ne putem înţelege. Dar ei nu vor! Aşa că să schimbe denumirea sau emblema. Dacă le vor înregistra pe aceleaşi, să ştie că îi vom da din nou în judecată şi vor pierde. Mai avem un proces cu ei pe speţa asta, de doi ani”, a declarat George Boroi pentru FANATIK.

Tags: