Authors

SUPER EXCLUSIVITATE. Bombă! FANATIK a aflat: el este şeicul miliardar care vrea Dinamo!

20.04.2018 | 19:05
SUPER EXCLUSIVITATE Bomba FANATIK a aflat el este seicul miliardar care vrea Dinamo
Abdul Jabbar Al Sayegh este unul dintre cei mai importanţi miliardari din Emiratele Arabe Unite.

FANATIK.RO vă prezintă, în SUPER-EXCLUSIVITATE, numele şeicului care vrea să cumpere Dinamo Bucureşti. Este vorba despre Abdul Jabbar Al Sayegh, o somitate în zona de business în Emiratele Arabe Unite, cu prietenii la cel mai înalt nivel şi cu o avere care o poate transforma pe Dinamo într-o forţă în sud-estul Europei!

El este şeicul miliardar care vrea Dinamo! Afaceri cu petrol şi electronice!

Abdul Jabbar Al Sayegh este considerat un adevărat geniu al afacerilor în zona arabă. El şi-a luat licenţa în Administrarea Afacerilor la Universitatea din Denver, Colorado. Apoi, a început o carieră fabuloasă în Finanţe şi Administraţie în 1980, la Abu Dhabi Investment Authority. În 1985, a devenit Deputy Managing Director la Banca Comercială Abu Dhabi (ADCB)!

În anii 80, familia a Al Sayegh a pornit o afacere cu un capital de 13.000 de dolari şi doi angajaţi: Al Sayegh Brothers Group! Acum, averea şeicului este de aproximativ două miliarde de dolari!

Al Sayegh Brothers Gropul, firma celui care vrea să preia Dinamo, are peste 4.800 de angajaţi şi se ocupă de afaceri în următoarele domenii:

1. Inginerie şi Construcţii – petrol şi gaze naturale: cooperare cu Compania Naţională de Petrol din Abu Dhabi, deservind toate companiile de petrol şi gaze naturale din Emiratele Arabe Unite!

2. Electronice – distribuitor unic în Emirate al unor mărci renumite în domeniul electronic, precum LG şi Hitachi!

3. Construcţii, infrastructură

4. Sisteme solare, instalaţii şi mentenanţă

5. Centre lingvistice (Berlitz, Mayoor şi Al Muneera)

Prieten la cataramă cu familia regală!

De asemenea, şeicul Abdul Jabbar Al Sayegh este şi CEO la una dintre cele mai importante companii ce activează în domeniul investiţiilor financiare, Noor Capital! Viitorul patron al lui Dinamo este o persoană foarte activă în high-life-ul din Emirate şi printre prietenii săi se numără membri ai familiei Regale, membri ai Guvernului şi, evident, cei mai importanţi CEO din zona bancară!

Pentru că este un adevărat as în materie de Finanţe, Abdul Jabbar Al Sayegh face parte şi din conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie din Abu Dhabi!

Ce spune Thiess, intermediarul acestei mega-tranzacţii!

Cumpărarea clubului din Ştefan cel Mare de către şeicul anunţat în super-exclusivitate de FANATIK.RO este confirmată şi de declaraţiile date de Adrian Thiess, omul care a intermediat această afacere şi care, dacă totul se va perfecta, va da lovitura anului la capitolul investiţii străine în România!

Șeicul și-a anunțat disponibilitatea de a veni la București după ce se va semna acordul între toate părțile care reprezintă această vânzare. Va veni cu avionul dânsului. Se va întâlni cu domnul Nicolae Badea, nu înainte de a avea un acord semnat pregătit de avocații dânsului. Va da un interviu unui singur post de televiziune, de aproximativ 10 minute. Va lua masa împreună cu Negoiță și Badea, după care va părăsi România.

Apoi staff-ul desemnat de dumnealui se va ocupa de partea operativă legată de cumpărarea clubului. Domnul Negoiță a fost informat astăzi de mine cine e beneficiarul tranzacției. Încă aștept un răspuns de la domnul Negoiță. Ideea e de a exista un acord între Badea, Negoiță și fondul de investiții al șeicului. Șeicul e un om extrem de potent financiar. Va explica la București jurnaliștilor ce intenții are legat de clubul Dinamo. În maximum 10 zile acesta va veni în România“, a spus Thies pentru GSP.

2 miliarde de dolari este valoarea averii lui Abdul Jabbar Al Sayegh, şeicul care vrea să cumpere Dinamo