Bombă în Giuleşti: “Rapidul va fi salvat, REVINE COPOS!”

Deşi planul de reorganizare al clubului din Grant, nici un om de afaceri nu s-a arătat, pînă în prezent, să preia pachetul majoritar de acţiuni. Situaţia Rapidului este, în continuare, extrem...
09.05.2014 | 16:45
Bomba in Giulesti Rapidul va fi salvat REVINE COPOS
ADVERTISEMENT

Deşi planul de reorganizare al clubului din Grant, nici un om de afaceri nu s-a arătat, pînă în prezent, să preia pachetul majoritar de acţiuni. Situaţia Rapidului este, în continuare, extrem de delicată, dar salvarea ar putea veni, surprinzător, de la un personaj extrem de hulit de suporteri. George Copos, care se află la penitenciarul Rahova, unde execută o sentinţă de trei ani şi opt luni, ar urma să conducă “farmecul vieţii” de după gratii, asemenea bunului său prieten, Gigi Becali. Bomba a fost aruncată de Dănuţ Lupu, fost jucător al Rapidului şi un apropiat al oficialilor giuleşteni.

“Copos nu a cedat niciodată acţiunile”

Lupu nu s-a arătat îngrijorat de situaţia Rapidului, fiind ferm convins că gruparea va fi salvată tot de George Copos, confirmînd astfel atît informaţiile oferite de FANATIK de-a lungul timpului, cît şi declaraţiile lui Fathi Taher, care are aceeaşi convingere. “Am auzit o chestie foarte interesantă joi dimineaţă. Am primit unele informaţii conform cărora Copos ar urma să revină. Ce dacă se află în puşcărie? Vă spun sigur, clubul va fi salvat. Ar fi păcat să dispară. Probabil se aşteaptă ca Rapidul să promoveze, să revină oficial în Liga 1. Eu am aşa am auzit, că revine Copos… Păi, să vă spun sincer, el nu a cedat niciodată acţiunile. Este în continuare patronul Rapidului”, a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, fostul mijlocaş al Rapidului, campion cu formaţia giuleşteană în 1999.

ADVERTISEMENT

DANUT-LUPU_4197-660x400

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

Va conduce prin intermediul Alexandrei

Dezvăluirile lui Dănuţ Lupu surprind marea masă a galeriei rapidiste, însă un come-back al lui George Copos nu ar trebui să surprindă. Într-un interviu acordat pentru FANATIK.RO în luna februarie, Daniel Pancu afirma că nu i s-ar părea deloc imposibilă o revenire a lui Copos în Giuleşti (vezi detalii). Dacă acest lucru se va întîmpla, boss-ul de la ANA ar urma să conducă Rapidul din penitenciar, prin intermediul fiicei sale, Alexandra. De altfel, fiica omului de afaceri a preluat toate afacerile familiei şi se ocupă de bunul mers al acestora, convingîndu-şi exigentul părinte că a depăşit cu brio etapele iniţierii în afaceri. Alături de soţul ei, Alexandra a făcut deja primele modificări în cadrul firmelor deţinute, pînă nu demult, de tatăl ei.

copos_62218100

Taban, primul sacrificat

Conform surselor FANATIK.RO, Alexandra a decis să-l treacă pe linie moartă pe Ion Taban, omul de încredere din ultimele două decenii al tatălui său. Fata lui George Copos l-a mutat pe acesta din biroul impunător în care îşi desfăşura activitatea într-unul de mici dimensiuni, tocmai pentru a-l determina să-şi prezinte demisia. De asemenea, Alexandra este decisă să facă anumite restructurări în cadrul firmelor pe care le deţine şi să scape de angajaţii trecuţi de prima tinereţe, dorind să aducă un aer proaspăt. În locul acestora, fata lui Copos doreşte aducerea unor “lupi” tineri, şcoliţi, asemeni ei, la universităţi de prestigiu din ţară şi străinătate.

ADVERTISEMENT

taban-rapid

120…de milioane de euro este averea deţinută de familia Copos 

Tags: