Sport

TOATĂ familia Păunescu a cedat IMNUL către CS U!

UPDATE / CS U Craiova a prezentat contractul încheiat marţi, 5 noiembrie, cu membrii familiei Păunescu, după ce Adrian Mititelu a transmis un comunicat de presă prin care spune că succesiunea...
06.11.2013 | 01:21
TOATA familia Paunescu a cedat IMNUL catre CS U

UPDATE / CS U Craiova a prezentat contractul încheiat marţi, 5 noiembrie, cu membrii familiei Păunescu, după ce Adrian Mititelu a transmis un comunicat de presă prin care spune că succesiunea familiei Păunescu nu a fost tranşată, drept pentru care Andrei Păunescu, de unul singur, nu poate ceda imnul! Conform contractul, prezentat mai jos, se observă că cedarea drepturilor exclusive de folosire a imnului către CS U a fost încuviinţată atît de Andrei Păunescu, cît şi de Ana Maria, fiica poetului şi de soţia acestuia, Carmen Natalia Păunescu.

contract paunescu

UPDATE / Fanii olteni au ieşit pe străzi să protesteze pentru faptul că FC U Craiova nu joacă pe stadionul Ion Oblemenco, într-o acţiune anunţată pe reţelele de socializare de cîteva zile. Astfel, cîteva zeci de fani s-au adunat în Bucureşti la sediul LPF şi circa 100 în centrul Craiovei!

VIDEO:

fani1

UPDATE: Reacţia Primarului Olguţa Vasilescu, pe contul său de facebook: “Au trecut 3 ani de la trecerea in nefiinta a marelui poet Adrian Paunescu. Astazi, familia sa a facut municipalitatii si clubului de fotbal al Universitatii din Craiova cel mai frumos cadou. Multumim din suflet si fie ca Dumnezeu sa-l aiba in paza pe marele om de litere, orator si politician!”

UPDATE: Adrian Mititelu a comentat la FANATIK SHOW, evenimentele de azi. VEZI VIDEO.

UPDATE: Reacţia lui Adrian Mititelu: “Imnul nu este al lui Andrei Păunescu, ca să îl poată da altora! A fost compus de Adrian Păunescu pentru Universitatea Craiova şi aparţine Universităţii Craiova! Este un profitor care ia la mişto suporterii, care nu avea dreptul să facă aşa ceva! Am tăcut şi nu am vrut să intru în conflict cu el din respect pentru tatăl său. Însă acum nu mai pot să tac! Sînt curios să văd ce a cedat el CS-ului, atîta timp cît Andrei nu are încheiată succesiunea cu ceilalţi membri ai familiei sale. Andrei să nu uite că tatăl său şi-a cîştigat multă faimă de pe urma imnului, iar eu cînd îl chemam pe Andrei să cînte la vreun eveniment îmi cerea cîte 300 de euro”

După ce intrarea pe Oblemenco pare din ce în ce mai grea, instanţa luînd azi o nouă decizie (VEZI DETALII), Mititelu a mai primit o lovitură!

La 3 ani de la moartea lui Adrian Păunescu, fiul poetului, Andrei Păunescu, a oferit către CS U Craiova, cu titlul gratuit şi exclusiv, imnul Cîntec pentru Oltenia!

Iată mai jos comunicatul integral:

”Astăzi, 5.11.2013, eu, Andrei Alexandru Păunescu, fiu al poetului Adrian Păunescu, împreună cu membri ai familiei Păunescu, anunţ public cedarea cu titlu gratuit a imnului „Cântec pentru Oltenia“ echipei Clubul Sportiv Universitatea Craiova.
Consider că este clubul care poate să reînvie legenda şi spiritul Craiovei Maxima, echipa căreia imnul i-a fost adresat de la bun început.
Club Sportiv U Craiova SA are exclusivitate pentru folosirea versurilor, nicio altă formaţie neavând dreptul să-l folosească.
Este cântecul pe care tatăl meu mi l-a încredinţat spre a-l cânta pe scena Cenaclului Flacăra şi pe care îl cânt şi în prezent în toată ţara şi nu numai.
Mă alătur unor nume ca Silviu Lung, Gheorghiţă Geolgău, Corneliu Stroe, Nae Ungureanu, Nicolae Negrilă, Gheorghe Craioveanu, Pavel Badea, Ovidiu Stângă etc, în sprijinul dezinteresat şi sincer pentru echipa unui oraş de poveste.
În încheiere, aş vrea să îndemn milioanele de suporteri olteni să se unească în susţinerea unor valori care ne-au caracterizat mereu: decenţă, pasiune, ambiţie, etică, profesionalism şi dorinţa de a fi cei mai buni.

Doar aşa Universitatea Craiova poate să renască!
Andrei Alexandru Păunescu”

cs u